© Anders Schønnemann

Vegetarisk couscous på aubergine

Opskrift hvor mynteolien forener de forskellige smagsretninger på bedste vis.

Opskrift på en lille ret til 4 personer
couscous 2 dl
aubergine 1 stk., stor
olie
salt og peber
granatæble 1 stk.
salatløg 1 stk., lille
grønne oliven 1 dl
koriander 2 spsk., friskhakket
mynteolie

Tilbered couscoussen efter anvisning. Spred den ud på et fad, og afkøl.

Skær auberginen i 8 skiver, og steg dem gyldne i olie på en teflonpande. Hvis de har suget mere olie, end du ønsker, lægges de på køkkenrulle og presses let. Krydr auberginerne med salt og peber.

Halvér granatæblet, og klem kernerne ud. Snit løget fint. Fordel granatæblekerner, løg, oliven og koriander på couscoussen. Dryp lidt mynteolie over, og vend det let rundt. Anret couscoussen på aubergineskiver, og servér.

Grøn tallerken fra Notre Dame.