
Vegetarisk bønne-tofu salat
Vi vil lokke dig, som har smagt trist tofu og sagde aldrig mere. Vi viser dig i denne opskrift fidusen, nemlig at smørstege den så sprød, du kan.
AfMaria Meldgaard
Vegetarisk bønne-tofu salat
Opskrift til 4 personer
Det skal du bruge:
- grønne bønner 500 g, friske
- tofu 400 g, fast
- shitakesvampe 1 god håndfuld
- rødløg 1 stk.
- persille ½ dl, hakket
- mayonnaise 1 dl, god
- tomateddike 2 spsk.
- smør til stegning
- salt
Sådan gør du:
- Sæt vand over, og kog bønnerne i letsaltet vand 2-3 minutter. Afdryp.
- Skær tofu i 2 cm store tern, og svits dem godt i smør. T
- ag dem op, og svits nu svampene.
- Hak løget fint. Kom bønner, tofu, svampe, rødløg og persille på et fad.
- Kom mayonnaise og eddike i en skål, og vend rundt.
- Smag til med lidt salt, og servér til salaten.