Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Vegetarisk bønne-tofu salat

Vi vil lokke dig, som har smagt trist tofu og sagde “aldrig mere”. Vi viser dig i denne opskrift fidusen, nemlig at smørstege den så sprød, du kan.

Vegetarisk bønne-tofu salat

© Anders Schønnemann

Opskrift til 4 personer

grønne bønner 500 g, friske
tofu 400 g, fast
shitakesvampe 1 god håndfuld
rødløg 1 stk.
persille ½ dl, hakket
mayonnaise 1 dl, god
tomateddike 2 spsk.
smør til stegning
salt

Sæt vand over, og kog bønnerne i letsaltet vand 2-3 minutter. Afdryp. Skær tofu i 2 cm store tern, og svits dem godt i smør. Tag dem op, og svits nu svampene.

Hak løget fint. Kom bønner, tofu, svampe, rødløg og persille på et fad. Kom mayonnaise og eddike i en skål, og vend rundt.

Smag til med lidt salt, og servér til salaten.

Relaterede Artikler