Vegetarisk bønne-tofu salat

Vi vil lokke dig, som har smagt trist tofu og sagde “aldrig mere”. Vi viser dig i denne opskrift fidusen, nemlig at smørstege den så sprød, du kan.

Vegetarisk bønne-tofu salat

© Anders Schønnemann

Opskrift til 4 personer

grønne bønner 500 g, friske
tofu 400 g, fast
shitakesvampe 1 god håndfuld
rødløg 1 stk.
persille ½ dl, hakket
mayonnaise 1 dl, god
tomateddike 2 spsk.
smør til stegning
salt

Sæt vand over, og kog bønnerne i letsaltet vand 2-3 minutter. Afdryp. Skær tofu i 2 cm store tern, og svits dem godt i smør. Tag dem op, og svits nu svampene.

Hak løget fint. Kom bønner, tofu, svampe, rødløg og persille på et fad. Kom mayonnaise og eddike i en skål, og vend rundt.

Smag til med lidt salt, og servér til salaten.

Relaterede Artikler