Vegetarisk bønne-tofu salat
© Anders Schønnemann

Vegetarisk bønne-tofu salat

Vi vil lokke dig, som har smagt trist tofu og sagde “aldrig mere”. Vi viser dig i denne opskrift fidusen, nemlig at smørstege den så sprød, du kan.

Vegetarisk bønne-tofu salat

Opskrift til 4 personer

Det skal du bruge:

  • grønne bønner 500 g, friske
  • tofu 400 g, fast
  • shitakesvampe 1 god håndfuld
  • rødløg 1 stk.
  • persille ½ dl, hakket
  • mayonnaise 1 dl, god
  • tomateddike 2 spsk.
  • smør til stegning
  • salt

Sådan gør du:

  1. Sæt vand over, og kog bønnerne i letsaltet vand 2-3 minutter. Afdryp.
  2. Skær tofu i 2 cm store tern, og svits dem godt i smør. T
  3. ag dem op, og svits nu svampene.
  4. Hak løget fint. Kom bønner, tofu, svampe, rødløg og persille på et fad.
  5. Kom mayonnaise og eddike i en skål, og vend rundt.
  6. Smag til med lidt salt, og servér til salaten.