Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Vegetarisk bønne-tofu salat

Vi vil lokke dig, som har smagt trist tofu og sagde “aldrig mere”. Vi viser dig i denne opskrift fidusen, nemlig at smørstege den så sprød, du kan.

Vegetarisk bønne-tofu salat

© Anders Schønnemann

Vegetarisk bønne-tofu salat

Opskrift til 4 personer

Det skal du bruge:

  • grønne bønner 500 g, friske
  • tofu 400 g, fast
  • shitakesvampe 1 god håndfuld
  • rødløg 1 stk.
  • persille ½ dl, hakket
  • mayonnaise 1 dl, god
  • tomateddike 2 spsk.
  • smør til stegning
  • salt

Sådan gør du:

  1. Sæt vand over, og kog bønnerne i letsaltet vand 2-3 minutter. Afdryp.
  2. Skær tofu i 2 cm store tern, og svits dem godt i smør. T
  3. ag dem op, og svits nu svampene.
  4. Hak løget fint. Kom bønner, tofu, svampe, rødløg og persille på et fad.
  5. Kom mayonnaise og eddike i en skål, og vend rundt.
  6. Smag til med lidt salt, og servér til salaten.