Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Skaldyrs hotdogs

Lav en hjemmelavet og nyfortolket udgave af den klassiske hotdog med skaldyrssalat, avocado og friske urter.

Skaldyrs hotdog

© Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen

Skaldyrs "dogs"

6 stk.

Det skal du bruge:

  • 75 g mayonnaise
  • ½ tsk. dijonsennep
  • 1 tsk. finthakket saltsyltet citron
  • Et par dråber tabasco
  • 200 g rejer
  • 175 g krebsehaler
  • 4-5 asparges
  • 1 avocado
  • 1 spsk. hakket dild
  • 1 spsk. purløg
  • Salt og peber
  • 6 briochehotdogbrød

Sådan gør du:

  1. Rør mayonnaise sammen med dijonsennep, citron og lidt tabasco.
  2. Afdryp rejer og krebsehaler, og vend dem i mayonnaisen.
  3. Bræk den træede ende af aspargesene, og snit dem fint.
  4. Halvér avocadoen, fjern stenen og skallen, og skær kødet i små tern.
  5. Vend asparges og avocado i mayonnaisen. Smag til med krydderurter, salt og peber.
  6. Fyld skaldyrssalaten i brødene, og pynt med lidt ekstra krydderurter.

Relaterede Artikler