"Hotdogs" med skaldyrssalat

Lav en hjemmelavet og nyfortolket udgave af den klassiske hotdog med skaldyrssalat, avocado og friske urter.

Skaldyrs hotdog
© Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen

Skaldyrs "dogs"

6 stk.

Det skal du bruge:

  • 75 g mayonnaise
  • ½ tsk. dijonsennep
  • 1 tsk. finthakket saltsyltet citron
  • Et par dråber tabasco
  • 200 g rejer
  • 175 g krebsehaler
  • 4-5 asparges
  • 1 avocado
  • 1 spsk. hakket dild
  • 1 spsk. purløg
  • Salt og peber
  • 6 briochehotdogbrød

Sådan gør du:

  1. Rør mayonnaise sammen med dijonsennep, citron og lidt tabasco.
  2. Afdryp rejer og krebsehaler, og vend dem i mayonnaisen.
  3. Bræk den træede ende af aspargesene, og snit dem fint.
  4. Halvér avocadoen, fjern stenen og skallen, og skær kødet i små tern.
  5. Vend asparges og avocado i mayonnaisen. Smag til med krydderurter, salt og peber.
  6. Fyld skaldyrssalaten i brødene, og pynt med lidt ekstra krydderurter.