"Hotdogs" med skaldyrssalat
Lav en hjemmelavet og nyfortolket udgave af den klassiske hotdog med skaldyrssalat, avocado og friske urter.
AfGitte Heidi Rasmussen
Skaldyrs "dogs"
6 stk.
Det skal du bruge:
- 75 g mayonnaise
- ½ tsk. dijonsennep
- 1 tsk. finthakket saltsyltet citron
- Et par dråber tabasco
- 200 g rejer
- 175 g krebsehaler
- 4-5 asparges
- 1 avocado
- 1 spsk. hakket dild
- 1 spsk. purløg
- Salt og peber
- 6 briochehotdogbrød
Sådan gør du:
- Rør mayonnaise sammen med dijonsennep, citron og lidt tabasco.
- Afdryp rejer og krebsehaler, og vend dem i mayonnaisen.
- Bræk den træede ende af aspargesene, og snit dem fint.
- Halvér avocadoen, fjern stenen og skallen, og skær kødet i små tern.
- Vend asparges og avocado i mayonnaisen. Smag til med krydderurter, salt og peber.
- Fyld skaldyrssalaten i brødene, og pynt med lidt ekstra krydderurter.