Rødløgstærter med gedeost

Små sprøde tærter, der gemmer på blød gedeost og lækre rødløg, som dine gæster vil elske. Servér tærterne lune.

© Anders Schønnemann

8–12 stk.

INGREDIENSER

1 rulle butterdej
2 rødløg
2 tsk. grovkornet sennep 150 g gedeost som rulle 8 kviste frisk rosmarin salt og peber

SÅDAN GØR DU:

• Tænd ovnen på 200°.
• Pak butterdejen ud. Udstik dejen med et glas, der har en diameter på ca. 5 cm.
• Læg butterdejsstykkerne på et stykke bagepapir på en bageplade. Skær en kant ca. 1 cm rundt om hvert af dejstykkerne. Alternativt brug små smurte tærteforme.
• Pil løgene, og skær dem i ringe. Smør butterdejen med sennep.
• Skær gedeosten i skiver, og læg den på butterdejen. Læg løgene ovenpå. Top med lidt hakket rosmarin, og krydr med salt og peber.
• Bag tærterne i ca. 15 min. til butterdejen er gylden og hævet i kanten. Servér tærterne lune.

Relaterede Artikler