Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Rødløgstærter med gedeost

Små sprøde tærter, der gemmer på blød gedeost og lækre rødløg, som dine gæster vil elske. Servér tærterne lune.

© Anders Schønnemann

8–12 stk.

INGREDIENSER

1 rulle butterdej
2 rødløg
2 tsk. grovkornet sennep 150 g gedeost som rulle 8 kviste frisk rosmarin salt og peber

SÅDAN GØR DU:

• Tænd ovnen på 200°.
• Pak butterdejen ud. Udstik dejen med et glas, der har en diameter på ca. 5 cm.
• Læg butterdejsstykkerne på et stykke bagepapir på en bageplade. Skær en kant ca. 1 cm rundt om hvert af dejstykkerne. Alternativt brug små smurte tærteforme.
• Pil løgene, og skær dem i ringe. Smør butterdejen med sennep.
• Skær gedeosten i skiver, og læg den på butterdejen. Læg løgene ovenpå. Top med lidt hakket rosmarin, og krydr med salt og peber.
• Bag tærterne i ca. 15 min. til butterdejen er gylden og hævet i kanten. Servér tærterne lune.

Relaterede Artikler