Quiche lorraine med svampe og valnødder
© Anders Schønnemann

Quiche Lorraine med svampe og valnødder

Vi har fået en ny favorit-quiche. En opskrift der er nem og delikat på samme tid.

Opskrift til 2 personer

svampe 200 g
smør
salt og peber
butterdej 1 plade
æg 2 stk.
piskefløde ½ dl
vand 1 dl
emmentaler 3/4 dl, revet

Sæt ovnen på 200?. Rens svampene, og svits dem i smør. Drys med salt og peber. Rul den let optøede butterdejsplade ud til næsten dobbelt størrelse, og læg den i en tærteform (vores målte 12 × 30 cm). Lad dejen komme op af kanterne.

Fordel svampene over bunden, og drys med valnødder. Pisk æg sammen i en skål, og vend med fløde og vand. Hældes over svampe og nødder. Drys osten over. Bages i 15-20 minutter.