Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Quiche Lorraine med svampe og valnødder

Vi har fået en ny favorit-quiche. En opskrift der er nem og delikat på samme tid.

Quiche lorraine med svampe og valnødder

© Anders Schønnemann

Opskrift til 2 personer

svampe 200 g
smør
salt og peber
butterdej 1 plade
æg 2 stk.
piskefløde ½ dl
vand 1 dl
emmentaler 3/4 dl, revet

Sæt ovnen på 200?. Rens svampene, og svits dem i smør. Drys med salt og peber. Rul den let optøede butterdejsplade ud til næsten dobbelt størrelse, og læg den i en tærteform (vores målte 12 × 30 cm). Lad dejen komme op af kanterne.

Fordel svampene over bunden, og drys med valnødder. Pisk æg sammen i en skål, og vend med fløde og vand. Hældes over svampe og nødder. Drys osten over. Bages i 15-20 minutter.

Relaterede Artikler