Hovedret Puttanesca med ansjoser, oliven, kapers og kruspersille En nem pastaret smækfyldt med smag. Af Lone Kjær — 01. december 2019 #hverdagsmad © Lone Kjær Vintagefad privateje, krystalvinglas fra Louise Roe, hørserviet fra Broste. Puttanesca med ansjoser, oliven, kapers og kruspersille Comfort food og ferieminder til kølige efterårsdage. Puttanesca er en af mine pastafavoritter … smækfyldt med smag og virkelig nem at lave.4 personer Det skal du bruge: 2 spsk. sorte oliven 2 spsk. salte kapers 3 ansjosfileter i olie 2 spsk. olivenolie 1 fed hvidløg 1 tsk. chiliflager ½ tsk. røget paprika 1 dåse cherrytomater 50 g soltørrede tomater Reven skal af 1 økologisk citron 1 bundt persille 300 g spaghetti Peber Lidt sorte oliven til pynt Olivenolie Sådan gør du: Fjern stenene fra olivenerne. Skyl saltet af kapersene. Hak oliven, ansjoser og kapers fint. Varm olien i en gryde, og steg presset hvidløg med chiliflager og paprika. Rør rundt, tilsæt oliven, ansjoser, kapers og soltørrede tomater, og lad det stege i ca. 5 min. Tilsæt cherrytomater, og lad det simre i ca. 10 min. uden låg, så saucen koger lidt ind. Smag til med reven citronskal, hakket persille og peber. Kog spaghettien al dente, afdryp den, og vend den med tomatsaucen. Servér med sorte oliven, og dryp lidt olivenolie over inden servering. Relateret Hovedret Her får du opskriften på en klassisk tomatsauce Hovedret Opskrift på sprøde pizzaer med salsiccia, cherrytomater og oliven Hovedret Giv den klassiske spaghetti bolognese et pift med salsiccia-pølse Forret Bagte rødder med sauce blanquette, gammel knas og boghvede Hovedret Unghanebryst serveret med ærter i bælg, spinat og sauce blanquette Opskrifter Spicy tomatsauce med salsiccia og palmekål