Hovedret Puttanesca med ansjoser, oliven, kapers og kruspersille En nem pastaret smækfyldt med smag. Af Lone Kjær — 01. december 2019 hverdagsmad © Lone Kjær Puttanesca med ansjoser, oliven, kapers og kruspersille Comfort food og ferieminder til kølige efterårsdage. Puttanesca er en af mine pastafavoritter … smækfyldt med smag og virkelig nem at lave. Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + 1 spsk. sorte oliven 1 spsk. salte kapers 1½ ansjosfileter i olie 1 spsk. olivenolie ½ fed hvidløg tsk. chiliflager ¼ tsk. røget paprika ½ dåse cherrytomater 25 g soltørrede tomater ½ økologisk citron, reven skal ½ bundt persille 150 g spaghetti peber lidt sorte oliven til pynt olivenolie Sådan gør du Fjern stenene fra olivenerne. Skyl saltet af kapersene. Hak oliven, ansjoser og kapers fint. Varm olien i en gryde, og steg presset hvidløg med chiliflager og paprika. Rør rundt, tilsæt oliven, ansjoser, kapers og soltørrede tomater, og lad det stege i ca. 5 min. Tilsæt cherrytomater, og lad det simre i ca. 10 min. uden låg, så saucen koger lidt ind. Smag til med reven citronskal, hakket persille og peber. Kog spaghettien al dente, afdryp den, og vend den med tomatsaucen. Servér med sorte oliven, og dryp lidt olivenolie over inden servering. Relateret Julemad Opskrift på appelsinkage med vaniljesyltede klementiner Hovedret Nem, italiensk pinsa med med langtidsbagt peberfrugt, tomat og stracciatella Hovedret Opskrift på poulet chasseur: Fransk simreret med kylling i hvidvin, svampe og urter Hovedret Opskrift på friterede blæksprutter, rejer og jomfruhummer med salsa tartare Hovedret Fransk simremad: Coq au vin, balsamicoløg og knust agurk Hovedret Chicken Tikka Masala med blomkålsris og lune nanbrød