Hjemmebagt pizza med jordskokker og gedeost

Pizzaen er hjemmebagt ... eller næsten, for vi har snydt lidt og bruger naanbrød som bund.

© Anders Schønnemann

4 personer

jordskokker 300 g
rødløg 2 stk.
naanbrød 4 stk.
olivenolie 1-2 spsk.
mozzarella 125 g
gedeost 125 g
rosmarin 3 kviste friske
salt og peber

• Skræl jordskokkerne, og skær dem i tynde skiver.
• Skær løgene i kvarte.
• Læg naanbrødene på en bageplade med bagepapir, og pensl med olivenolie.
• Fordel mozzarella i mindre stykker, jordskokker, løg og gedeost på naanbrødene.
• Hak rosmarin, og drys den over pizzaerne. Krydr med salt og peber.
• Bag naanbrødene i ovnen ved 225° i ca. 10 min.
• Servér dem rygende varme fra ovnen.

Relaterede Artikler