Hovedret Den moderne udgave af flæskestegssandwichen Med hjemmesylt og surdejsboller har klassikeren fået et moderne løft. Af Gitte Heidi Rasmussen — 04. juni 2020 © Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen Den moderne flæskestegssandwich 6 stk. Det skal du bruge: 1 lille dry-aged flæskesteg fra Friland, ca. 1 kg 6 grove surdejsboller Dijonnaise Salt og peber Syltede agurker og løg ¾ dl eddike ½ dl kogende vand 2 spsk. sukker 1 salatløg ½ agurk Coleslaw ½ spidskål 1 æble 75 g cremefraiche (18%) ¼ dl eddike 1 spsk. sukker Salt og peber ½ bdt. dild Sådan gør du: Gnid stegen med groft salt, så saltet kommer ned imellem sværen, og gnid derefter med peber. Læg stegen i et ovnfast fad, og læg en skive rå kartoffel under, så sværen ligger vandret. Sæt stegen i en kold ovn, stil temperaturen på 200°, og steg stegen i ca. 1½ time, til centrumstemperaturen er 65°. Hvis sværen ikke er sprød, når centrumstemperaturen er omkring 55°, skrues temperaturen op på 225°. Rør eddike, vand og sukker sammen. Rør, til sukkeret er opløst. Skær løg og agurk i tynde skiver, og hæld eddikelagen over. Lad det trække i mindst 1 time. Snit spidskål og æble fint, og vend det i en dressing af cremefraiche, eddike og sukker. Smag til med salt og peber, og drys med hakket dild. Skær sværen af stegen, og skær kødet i tynde skiver. Del sværen. Flæk bollerne, og smør dem med dijonnaise. Fyld dem med slaw, steg, svær og syltede agurker og løg. Pynt med ekstra dild, og servér. Relateret Dessert Små mandelkager med smørcreme Forret Agurkekoldskål med dild, saltet agurk og poppet boghvede Hovedret Beef salad med kål og kærlighed Forret Bagt selleri med beurre blanc og sort trøffel Hovedret Spaghetti vongole: En italiensk ret med masser af smag Hovedret Banh med syltede grøntsager og kylling