Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.
Med venlig hilsen, May Kjærsgaard, Digital redaktør
Pil og hak løget. Del blomkålen i buketter. Skær æblet i kvarter, fjern kernehuset, og skær så æblet i tern.
Varm olien i en gryde, og svits løget.
Tilsæt blomkål og æble, og vend det rundt. Tilsæt timian, og hæld grøntsagsbouillon i gryden.
Kog blomkålen i ca. 10 min., til den er godt mør, og tag timiankvistene op.
Hæld bouillonen i en anden skål, og blend resten af grydens indhold, mens du gradvist spæder til med bouillon og fløde, indtil suppen har en cremet konsistens.
Smag suppen til med salt og peber, og afkøl den.
Servér suppen kold, og top med flager af parmesan, mandler, basilikum og dryp af olivenolie. Slut med peber.