Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Bagt julesalat med timian, blodappelsin og gedeost

Salat er dejligt hele året rundt, og denne salat gør sig specielt godt i vinterhalvåret. Find den smagfulde og vitaminrige opskrift her!

© Anders Schønnemann

### Bagt julesalat med timian, blodappelsin og gedeost 4 personer julesalat 4 stk. appelsiner saft af 2 stk. flydende honning 1 spsk. olivenolie 2 spsk. frisk timian 6 kviste salt og peber blød gedeost 100 g rød grape 2 stk.
• Skær bunden af julesalaterne, og skær salaten i kvarte. Læg dem i et ovnfast fad. Dryp appelsinsaft, honning og olivenolie over. Top med halvdelen af den friske timian, og krydr med salt og peber.
• Bag salaten i ovnen ved 200° i ca. 15 min., til den er gylden og mør. • Del osten i mindre stykker. Skær grapefrugterne i fileter. Top julesalat med grape, gedeost og resten af timianen.

Relaterede Artikler