Bagt julesalat med timian, blodappelsin og gedeost

Salat er dejligt hele året rundt, og denne salat gør sig specielt godt i vinterhalvåret. Find den smagfulde og vitaminrige opskrift her!

© Anders Schønnemann

### Bagt julesalat med timian, blodappelsin og gedeost 4 personer julesalat 4 stk. appelsiner saft af 2 stk. flydende honning 1 spsk. olivenolie 2 spsk. frisk timian 6 kviste salt og peber blød gedeost 100 g rød grape 2 stk.
• Skær bunden af julesalaterne, og skær salaten i kvarte. Læg dem i et ovnfast fad. Dryp appelsinsaft, honning og olivenolie over. Top med halvdelen af den friske timian, og krydr med salt og peber.
• Bag salaten i ovnen ved 200° i ca. 15 min., til den er gylden og mør. • Del osten i mindre stykker. Skær grapefrugterne i fileter. Top julesalat med grape, gedeost og resten af timianen.

Relaterede Artikler