© Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen Grill Grillet laks med urter og citron En nem middagsret, der fungerer til både hverdag og fest. Af Gitte Heidi Rasmussen — 27. maj 2021 Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + ½ lakseside ca. 800 g salt og peber ½ spsk. ahornsirup 40 g mayonnaise ½ tsk. dijonsennep ¾ fed hvidløg, knuste ½ tsk. stødt koriander ½ tsk. stødt spidskommen ¼ økologisk citron 1¼ lime persille dild Sådan gør du Gå laksesiden efter for ben, og læg den på en foliebakke/grillplade. Krydr med salt og peber. Rør ahornsirup, mayonnaise, sennep, hvidløg, spidskommen, koriander og fintrevet citronskal og -saft sammen. Smør det på laksen, og grill den ved indirekte varme ca. 15 min. Halvér limene, og grill dem på skærefladen. Kom masser af krydderurter samt revet citronskal oven på laksen, og servér med de grillede lime. Relateret Design Her er de bedste designnyheder, du kan finde i butikkerne netop nu Køkken ALT er nørdet totalt igennem i dette køkken nord for København – selv hængslerne! Annonce De matte overflader hitter – her er produkterne til dit badeværelse Det nye magasin Nyt magasin ude nu: Gå sommeren i møde med 125 siders sommerstemning og skøn gave til din ferie Dessert Jordbær med friske granskud, fløde og sprød tempeh 3 Days of Design Den ultimative guide: Alt det, du skal se, høre og spise under 3daysofdesign
Det nye magasin Nyt magasin ude nu: Gå sommeren i møde med 125 siders sommerstemning og skøn gave til din ferie