© Anders Schønnemann

Tomatcarpaccio med trøffelolie

Bøftomater fulde af smag med friske urter, parmesan og et eksklusivt dryp trøffelolie.

Smukt at se på, let at lave, og så smager det helt og aldeles herligt.

Opskrift til 4 personer
rugbrød 1 skive
olie
akaciehonning 1 tsk.
bøftomater 3-4 stk.
blandede krydderurter en håndfuld, friske
parmesanost et stykke til at høvle henover
olie med hvid trøffelsmag

Smuldr rugbrødet på en pande, og svits det i lidt olie. Vend med honning, og svits videre, indtil det er sprødt. Hæld fra panden, og afkøl.

Kom tomater i tynde skiver, krydderurter, sprødt brød og lidt friskhøvlet parmesanost på fire tallerkener.

Dryp en anelse trøffelolie henover, og servér.

Tallerkenen fra Fair Trading.