Forret Stegt polenta, svampe og burrata De her lækre polenta-‘crostini’ er supernemme at lave, og det meste kan tilberedes i forvejen. Af Lone Kjær — 08. april 2020 © Foto: Tia Borgsmidt, Styling: Lone Kjær Stegt polenta, svampe og burrata 4 personer Det skal du bruge: Stegt polenta 150 g polenta 7½ dl kogende vand Salt og peber Olivenolie til stegning Svampe 500 g forskellige svampe 1 rødløg 1 fed hvidløg 10 g smør 1 dl hvidvin Salt og peber 1 bundt bredbladet persille 2 burrataer Sådan gør du: Stegt polenta Tilbered polentaen som angivet på emballagen. Smag til med salt og lidt peber. Bred polentaen ud i et lille fad med bagepapir, og dæk det til. Lad polentaen stå i køleskabet et par timer, indtil den har sat sig. Skær polentaen i portionsstykker. Varm lidt olivenolie på en slip let-pande, og steg polentaen gylden på begge sider. Svampe Rens svampene. Skær løget i både. Pres hvidløget. Varm smørret på en slip let-pande, og steg svampene med løget ved rigtig god varme, til svampene er gyldne. Tilsæt hvidløg og hvidvin, og lad vinen fordampe. Smag svampene til med salt og peber, og tag dem af panden. Afdryp burrataerne, og del dem i mindre stykker. Top polentaen med svampe og burrata, og drys bredbladet persille over. Relateret Forret Quiche med svampe, blåskimmel og krydderurtesalat Forret Gå på svampejagt: Kulmule med stegte svampe og kålskud Forret Grillet brød med grillede svampe, stuvede ramsløg og brændenælder Drinks Nem opskrift på espresso martini Forret Svampetoast: En anderledes og velsmagende forret Forret Grillede asparges med ramsløg og brændnælder