Forret Stegt polenta, svampe og burrata De her lækre polenta-‘crostini’ er supernemme at lave, og det meste kan tilberedes i forvejen. Af Lone Kjær — 08. april 2020 © Foto: Tia Borgsmidt, Styling: Lone Kjær Stegt polenta, svampe og burrata Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Stegt polenta 75 g polenta 3½ dl kogende vand Salt og peber Olivenolie til stegning Svampe 250 g forskellige svampe ½ rødløg ½ fed hvidløg 5 g smør ½ dl hvidvin ½ Bundt bredbladet persille 1 burrataer Salt og peber Sådan gør du: Stegt polenta Tilbered polentaen som angivet på emballagen. Smag til med salt og lidt peber. Bred polentaen ud i et lille fad med bagepapir, og dæk det til. Lad polentaen stå i køleskabet et par timer, indtil den har sat sig. Skær polentaen i portionsstykker. Varm lidt olivenolie på en slip let-pande, og steg polentaen gylden på begge sider. Svampe Rens svampene. Skær løget i både. Pres hvidløget. Varm smørret på en slip let-pande, og steg svampene med løget ved rigtig god varme, til svampene er gyldne. Tilsæt hvidløg og hvidvin, og lad vinen fordampe. Smag svampene til med salt og peber, og tag dem af panden. Afdryp burrataerne, og del dem i mindre stykker. Top polentaen med svampe og burrata, og drys bredbladet persille over. Relateret Forret Opskrift på lækker grøntsagstærte med burrata og marinerede grøntsager Forret Burrata med sprødt forårsgrønt, boghvede og frisk basilikum Forret Polentasticks og teriyaki-broccoli med fetacreme Forret Opskrift på fyldte, grillede blæksprutter i krydderolie Forret Opskrift på sprøde bruschetta med krabbe og fennikel Forret Bagt selleri med beurre blanc og sort trøffel