Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Nem og hurtig fiskesuppe

Opskrift på en lækker, nem suppe - krydret med et twist.

© Anders Schønnemann

Nem og hurtig fiskesuppe

Opskrift til 4 personer

Det skal du bruge:

  • hvidløg 2 fed
  • løg 2 stk.
  • smør til svitsning
  • spidskommen 2 tsk., tørret
  • koriander 2 tsk., tørret
  • hønsebouillon 6 dl
  • piskefløde 1 dl
  • fiskefileter ca. 400 g
  • lufttørret bacon 4 tynde skiver, tørsaltet
  • salt og peber
  • citron
  • dild

Sådan gør du:

  1. Svits hakket løg og hvidløg i smør i en gryde.
  2. Drys spidskommen og koriander over løgene, og svits med.
  3. Kom bouillon og fløde ved, og lad suppen simre i 8 min.
  4. Skær fisken i mundrette stykker, og kom dem i suppen. Lad det simre i 2-3 minutter.
  5. Smag suppen til med salt, peber og citronsaft. Kom dild og bacon henover, og servér.

Relaterede Artikler