Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Karrysuppe med habanero-chili

Når du koger en hel chili med i gryden, så kan du smage suppen løbende og nemt fiske chilien op, når du synes, at styrken passer.

© Anders Schønnemann

Opskrift til 4 personer

Servér chilien til suppen, så kan de, der er chilifantaster jo bare spise løs …

løg 2 stk.
hvidløg 2 fed
olie
karrypasta 2-3 tsk.
flåede tomater 1 dåse
kikærter 2 dåser, kogte
habanero-chili 1 stk.
bouillonterning 1 stk., økologisk
citron 1 stk.
salt og peber

Hak løg og hvidløg. Varm olien op i en gryde, og svits løg, hvidløg og karrypasta heri.

Kom de flåede tomater, kikærter, chilien, bouillonterning og 4 dl vand i gryden. Lad suppen simre i 10 min.

Smag på suppen i forhold til chili-styrken.

Blend nu suppen, justér konsistensen med mere vand. Smag til med citronsaft, salt og peber.

Tallerken fra Uh la la og skål fra grønlykke.com

Relaterede Artikler