© Anders Schønnemann

Karrysuppe med habanero-chili

Når du koger en hel chili med i gryden, så kan du smage suppen løbende og nemt fiske chilien op, når du synes, at styrken passer.

Opskrift til 4 personer

Servér chilien til suppen, så kan de, der er chilifantaster jo bare spise løs …

løg 2 stk.
hvidløg 2 fed
olie
karrypasta 2-3 tsk.
flåede tomater 1 dåse
kikærter 2 dåser, kogte
habanero-chili 1 stk.
bouillonterning 1 stk., økologisk
citron 1 stk.
salt og peber

Hak løg og hvidløg. Varm olien op i en gryde, og svits løg, hvidløg og karrypasta heri.

Kom de flåede tomater, kikærter, chilien, bouillonterning og 4 dl vand i gryden. Lad suppen simre i 10 min.

Smag på suppen i forhold til chili-styrken.

Blend nu suppen, justér konsistensen med mere vand. Smag til med citronsaft, salt og peber.

Tallerken fra Uh la la og skål fra grønlykke.com