Kammusling med ribs og brunet smør

Gode råvarer i kombination med enkel tilberedning giver masser af velsmag på tallerkenen.

© Ulf Svane
4 personer RYSTERIBS ribs 100 g rørsukker 2 spsk. KAMMUSLING kammuslinger 12 stk. salt og peber sukker 1⁄2 tsk. olivenolie 2 spsk. smør 80 g kørvel 1 bundt •Drys ribs med sukker, og vend forsigtigt rundt. Lad ribsene stå og trække, mens det øvrige tilberedes. Vend dem forsigtigt undervejs. •Dup kammuslingerne tørre. Krydr med salt, peber og drys med lidt sukker. •Varm en pande op med olien. Steg kammuslingerne ved høj varme, til de har en fin karamelliseret overflade på begge sider. Tag kammuslingerne af panden. •Brun smørret, til det dufter og smager af nødder. •Servér kammuslinger med brunet smør, rysteribs og kørvel.