Forret Frisklavet pasta med sort vintertrøffel En imponerende forret der med garanti vil skabe glæde. Af Denny Vangsted — 12. december 2019 © Anders Hjerming Frisklavet pasta med sort vintertrøffel Du skal bruge: 100 g frisklavet pasta pr. person En håndfuld fintrevet ost, tør type af ko, får eller ged Sort peber Salt Sort vintertrøffel – den er OGSÅ god med hvide vintertrøfler ;-) En spiseskefuld smør Fremgangsmåde: Pastavandet bringes i kog. Husk salt. Smør bruses op med ti drej på peberkværnen og tages derpå af varmen. Pastaen koges, kogetiden afhænger af pastatypen, men sørg for at den bliver al dente. Den færdigkogte pasta vendes i smøret og en halv deciliter kogevand kommes ved. Så skal pastaen slynges, således at smør, kogevand og pasta emulgerer til en skøn sauce. Tilsæt osten og lad den smelte ud i saucen under omrøring. Justér saucen med kogevandet. Servér omgående med masser af friskrevet trøffel. Relateret Forret Saltet torsk med koriandercreme og stenbiderrogn Forret Bagt knoldselleri med urter, friskost og stenbidderrogn Forret Agurkekoldskål med dild, saltet agurk og poppet boghvede Forret En let sommeranretning med asparges og hummerhaler Forret En sprød appetizer med vagtelæg, purløgsolie og røgdip Forret Spis naturen! Mælkebøttesalat med skvalderkål, brombær og blåskimmel