Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Frisklavet pasta med sort vintertrøffel

En imponerende forret der med garanti vil skabe glæde.

© Anders Hjerming

Frisklavet pasta med sort vintertrøffel

Du skal bruge:

  • 100 g frisklavet pasta pr. person
  • En håndfuld fintrevet ost, tør type af ko, får eller ged
  • Sort peber
  • Salt
  • Sort vintertrøffel – den er OGSÅ god med hvide vintertrøfler ;-)
  • En spiseskefuld smør

Fremgangsmåde:

  1. Pastavandet bringes i kog. Husk salt.
  2. Smør bruses op med ti drej på peberkværnen og tages derpå af varmen.
  3. Pastaen koges, kogetiden afhænger af pastatypen, men sørg for at den bliver al dente.
  4. Den færdigkogte pasta vendes i smøret og en halv deciliter kogevand kommes ved.
  5. Så skal pastaen slynges, således at smør, kogevand og pasta emulgerer til en skøn sauce.
  6. Tilsæt osten og lad den smelte ud i saucen under omrøring. Justér saucen med kogevandet.
  7. Servér omgående med masser af friskrevet trøffel.

Relaterede Artikler