Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Blomkålssnack med peanutbutter, chili og koriander

Den sprøde blomkål er perfekt som en krydret snack eller som en del af tapastallerkenen.

blomkål snack peanutbutter chili koriander opskrift aftensmad

© Anders Schønnemann

Blomkålssnack med peanutbutter, chili og koriander

Super lækker grøn snack, der smager vildt dejligt til et glas vin eller som tilbehør til hverdagsmaden.

4 personer

Det skal du bruge:

  • 1 blomkål
  • 1 dl peanutbutter
  • ½ dl vand
  • saft af 1 lime
  • 1 rød chili
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk. friskrevet ingefær
  • 1 lille bundt koriander
  • 2 spsk. peanuts
  • 1 lime

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 225 °
  2. Hak chili, og pres hvidløget. Rør peanutbutter med vand, limesaft, hakket chili, presset hvidløg og ingefær
  3. Del blomkålen i mindre buketter, og kom dem i en skål
  4. Vend blomkål med dressingen, og fordel på en bageplade med bagepapir
  5. Bag blomkål møre i ovnen i ca. 25 minutter
  6. Hak koriander og peanuts, og drys over de bagte blomkål
  7. Pres limesaft over og servér

Relaterede Artikler