Forret Blomkålssnack med peanutbutter, chili og koriander Den sprøde blomkål er perfekt som en krydret snack eller som en del af tapastallerkenen. Af Lone Kjær — 01. december 2018 hverdagsmad © Anders Schønnemann Blomkålssnack med peanutbutter, chili og koriander Super lækker grøn snack, der smager vildt dejligt til et glas vin eller som tilbehør til hverdagsmaden.4 personerDet skal du bruge: 1 blomkål 1 dl peanutbutter ½ dl vand saft af 1 lime 1 rød chili 1 fed hvidløg 1 spsk. friskrevet ingefær 1 lille bundt koriander 2 spsk. peanuts 1 lime Sådan gør du: Tænd ovnen på 225 ° Hak chili, og pres hvidløget. Rør peanutbutter med vand, limesaft, hakket chili, presset hvidløg og ingefær Del blomkålen i mindre buketter, og kom dem i en skål Vend blomkål med dressingen, og fordel på en bageplade med bagepapir Bag blomkål møre i ovnen i ca. 25 minutter Hak koriander og peanuts, og drys over de bagte blomkål Pres limesaft over og servér Relateret Forret Squash-croquette med chilisauce og citrussalat med koriander samt saltede mandler Hovedret Nem, italiensk pinsa med med langtidsbagt peberfrugt, tomat og stracciatella Forret Små sprøde kyllingekroketter toppet med karse og avocadocreme Forret Polentasticks og teriyaki-broccoli med fetacreme Forret Opskrift på fyldte, grillede blæksprutter i krydderolie Hovedret Opskrift på perlehønebryst med bagt blomkål, ærter og brunet smør