Forret Blomkålssnack med peanutbutter, chili og koriander Den sprøde blomkål er perfekt som en krydret snack eller som en del af tapastallerkenen. Af Lone Kjær — 01. december 2018 hverdagsmad © Anders Schønnemann Blomkålssnack med peanutbutter, chili og koriander Super lækker grøn snack, der smager vildt dejligt til et glas vin eller som tilbehør til hverdagsmaden.4 personerDet skal du bruge: 1 blomkål 1 dl peanutbutter ½ dl vand saft af 1 lime 1 rød chili 1 fed hvidløg 1 spsk. friskrevet ingefær 1 lille bundt koriander 2 spsk. peanuts 1 lime Sådan gør du: Tænd ovnen på 225 ° Hak chili, og pres hvidløget. Rør peanutbutter med vand, limesaft, hakket chili, presset hvidløg og ingefær Del blomkålen i mindre buketter, og kom dem i en skål Vend blomkål med dressingen, og fordel på en bageplade med bagepapir Bag blomkål møre i ovnen i ca. 25 minutter Hak koriander og peanuts, og drys over de bagte blomkål Pres limesaft over og servér Relateret Julemad Opskrift på appelsinkage med vaniljesyltede klementiner Forret Opskrift på fyldte, grillede blæksprutter i krydderolie Forret Polentasticks og teriyaki-broccoli med fetacreme Forret Opskrift på dampede sommergrøntsager med hollandaise Forret Opskrift på lækker grøntsagstærte med burrata og marinerede grøntsager Forret Opskrift på jordbær bagt i vanilje og zumak med pisket feta og sprødt brød