Blomkålssnack med peanutbutter, chili og koriander

Den sprøde blomkål er perfekt som en krydret snack eller som en del af tapastallerkenen.

blomkål snack peanutbutter chili koriander opskrift aftensmad
© Anders Schønnemann

Blomkålssnack med peanutbutter, chili og koriander

Super lækker grøn snack, der smager vildt dejligt til et glas vin eller som tilbehør til hverdagsmaden.

4 personer

Det skal du bruge:

  • 1 blomkål
  • 1 dl peanutbutter
  • ½ dl vand
  • saft af 1 lime
  • 1 rød chili
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk. friskrevet ingefær
  • 1 lille bundt koriander
  • 2 spsk. peanuts
  • 1 lime

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 225 °
  2. Hak chili, og pres hvidløget. Rør peanutbutter med vand, limesaft, hakket chili, presset hvidløg og ingefær
  3. Del blomkålen i mindre buketter, og kom dem i en skål
  4. Vend blomkål med dressingen, og fordel på en bageplade med bagepapir
  5. Bag blomkål møre i ovnen i ca. 25 minutter
  6. Hak koriander og peanuts, og drys over de bagte blomkål
  7. Pres limesaft over og servér