© Anders Schønnemann

Æg i kokotte med spinat og sprød baguette

Denne lille anretning er skøn både som forret, let aftensmad eller til morgenmad i weekenderne.

4 personer

frisk spinat 100 g
små tomater 100 g
æg 4
reven mozarellaost 50 g
salt og peber
baguette 1 stk. i skiver
olivenolie
estragon 1 lille bundt
salt og peber

• Tænd ovnen på 180°. • Skyl spinaten, og slyng den tør. • Skær tomaterne i kvarte. • Fordel spinat og tomater i små kokotter el.lign. Vær opmærksom på, at spinaten fylder meget, men falder sammen under bagning. • Slå æggene ud - et i hver kokotte – og vend forsigtigt rundt med en gaffel. • Drys med reven ost, og krydr med salt og peber. • Sæt kokotterne i ovnen, og bag i ca. 15 min. • Dryp brødene med olie, og drys med hakket estragon, salt og peber. • Rist brødene i ovnen, til de er sprøde, og servér dem til kokotterne.