Få bronzemesterens bedste råd til dit bagværk

Asger Skov Hansen fra Andersen & Maillard har netop vundet bronze ved VM i Paris. Her giver han tips til dit brød, en dessert der nærmest ikke kan fejle - og gode råd til din surdej.

Gode råd fra bronzemesteren

Asger Skov Hansen fra Andersen & Maillard har netop vundet bronze ved VM i Paris. Det er hele 12 år siden, at Danmark sidst kvalificerede sig til VM – og første gang nogensinde, at Danmark vinder medalje ved VM. Landsholdet blev kun overgået af Japan på andenpladsen og Kina på førstepladsen.

Blandt kategorierne til konkurrencen var baguettes, specialbrød og et skuestykke, som er en skulptur skabt af brød.

– Da de råbte vores navn højt, troede vi først, at vi hørte forkert. Vi var så overraskede og også meget stolte af at få tredjepladsen foran rigtig dygtige nationer som USA og de tidligere verdensmestre Frankrig, fortæller Asger Skov Hansen.

Han er nu tilbage i Danmark og giver her tre gode tip til at lave det bedste brød og den bedste dessert.