Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.
Med venlig hilsen, May Kjærsgaard, Digital redaktør
Kombinationen af den skarpe whiskey med det fløjlsbløde, brunede smør er absolut værd at prøve. Det lyder måske lidt underligt, men smørvasket whiskey er næsten for godt til at være sandt.
Det skal du bruge:
6 cl. smørvasket whiskey
1 cl. rørsukkersirup
Et stænk Angostura bitters
Appelsinskal til pynt
Sådan gør du:
Kombiner whiskey, sirup og bitters i et glas med isterninger
Rør rundt i drinken
Knæk appelsinskallen over drinken og put skallen i glasset
Servér!
Smørvasket whiskey
Det skal du bruge:
100 gram usaltet smør
70 cl. god whiskey
Sådan gør du:
Brun smørret i en pande til, det er gyldent brunt og har en let nøddeagtig aroma
Hæld det brunede smør over i et patentglas og tilsæt whiskeyen
Sæt låg på og ryst glasset til, det er godt blandet sammen
Lad glasset stå i stuetemperatur i 2 timer og stil derefter i fryseren i 24 timer
Herefter sigtes blandingen igennem et rent viskestykke opvredet i vand