Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Yoghurt-is med ananas og kokos

Smagen af frisk ananas minder os om sol og sommer. Og det kan vi godt li'! Prøv denne yoghurt-is med ananas og kokos. Du vil elske den.

© Ulf Svane

DET SKAL DU BRUGE:

375 g frisk moden ananas (skrællet, klargjort vægt)
75 g kokosmælk
100 g rørsukker
3 spsk. hvid rom
1⁄2 stang god vanilje
250 g sødmælksyoghurt naturel 1-2 spsk. citron- eller limesaft
Pynt. Evt. lidt af den friske ananas og nogle kokosflager

SÅDAN GØR DU

•Det er vigtigt, at ananassen er moden til denne is.

•Brug en foodprocessor, eller skål, hvis du bruger en stavblender. Skræl ananassen og sørg for, at alle ’små øjne’ er væk. Skær ananaskødet i små stykker, og kom dem sammen med kokosmælk i foodprocessoren eller skålen.

•Tilsæt rørsukker og rom og kør en omgang med maskinen. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Kom dem i sammen med yoghurten, og kør atter en omgang, indtil blandingen er er fin og ensartet. Smag til med citronsaft, til den rette sødmebalance er der.

•Hæld cremen i en tætsluttende beholder, og stil den i køleskabet, indtil den er helt kold.

•Frys isen i en ismaskine. Kom ismassen i en tætsluttende beholder, og opbevar den i fryseren.

Relaterede Artikler