Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Veganske bountybarer

Forkæl smagsløgene med dette sunde og veganske alternativ til den klassiske Bounty.

© 42Raw

Bountybar

Ca. 20 små stk.

Det skal du bruge:

Base

  • 300 g kokosmel
  • 50 g kokosmælk
  • 30 g kokosolie
  • 60 g agavesirup

Chokolade

  • 50 g kakaopulver
  • 75 g kakaosmør
  • 60 g agavesirup

Sådan gør du:

Base

  1. Bland alle ingredienserne sammen
  2. Lad massen hvile i 1 time
  3. Form derefter 17 aflange barer

Chokolade

  1. Smelt kakaosmør
  2. Bland resten af ingredienserne i til du har en ensartet chokolade

Sammensæt

  1. Når kokosbasen har sat sig, formes de små barer og dyppes i chokolade og lægges på et bagepapir.
  2. Sæt dem på frys i 10 minutter, og de er klar til servering.

Relaterede Artikler