Dessert Veganske bountybarer Forkæl smagsløgene med dette sunde og veganske alternativ til den klassiske Bounty. Af Cecillie Nexø Eriksen — 16. december 2019 © 42Raw Hjemmelavet bountybar Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 stk + Base 30 g kokosmel 5 g kokosmælk 3 g kokosolie 6 g agavesirup Chokolade 5 g kakaopulver 7½ g kakaosmør 6 g agavesirup Sådan gør du Base Bland alle ingredienserne sammen Lad massen hvile i 1 time Form derefter 17 aflange barer Chokolade Smelt kakaosmør Bland resten af ingredienserne i til du har en ensartet chokolade Sammensæt Når kokosbasen har sat sig, formes de små barer og dyppes i chokolade og lægges på et bagepapir. Sæt dem på frys i 10 minutter, og de er klar til servering. Relateret Julemad Opskrift på Gateau au chocolat med appelsin og granatæble Dessert Opskrift på 4 hjemmelavede ispinde med mango, blåbær, jordbær og ananas Dessert Opskrift på overdådig mandelkage med luftigt skum og friske bær Julemad Opskrift på engelsk julekage med sauce af romkaramel Dessert Opskrift på Amarena kirsebærtrifli med kirsebærlikør og chokolade Dessert Opskrift på hvid tiramisu med et syrligt twist