Dessert Veganske bountybarer Forkæl smagsløgene med dette sunde og veganske alternativ til den klassiske Bounty. Af Cecillie Nexø Eriksen — 16. december 2019 © 42Raw Bountybar Ca. 20 små stk.Det skal du bruge: Base 300 g kokosmel 50 g kokosmælk 30 g kokosolie 60 g agavesirup Chokolade 50 g kakaopulver 75 g kakaosmør 60 g agavesirup Sådan gør du: Base Bland alle ingredienserne sammen Lad massen hvile i 1 time Form derefter 17 aflange barer Chokolade Smelt kakaosmør Bland resten af ingredienserne i til du har en ensartet chokolade Sammensæt Når kokosbasen har sat sig, formes de små barer og dyppes i chokolade og lægges på et bagepapir. Sæt dem på frys i 10 minutter, og de er klar til servering. Relateret Indretning Historisk sag sætter dagsordenen: Ferm Living får millionerstatning 3 Days of Design Her er den store guide til 3daysofdesign Huse Se den anerkendte kunstners hjem på Fanø Køkken Forny dit gamle køkken: Fra originalt 90'er køkken til åbent køkkenalrum med kogeø 3 Days of Design Her er betydningen bag dette års 3daysofdesign-ikoner 3 Days of Design Direktør for 3 Days of Design: Vi skal huske at lege