Dessert Veganske bountybarer Forkæl smagsløgene med dette sunde og veganske alternativ til den klassiske Bounty. Af Cecillie Nexø Eriksen — 16. december 2019 © 42Raw Bountybar Ca. 20 små stk. Det skal du bruge: Base 300 g kokosmel 50 g kokosmælk 30 g kokosolie 60 g agavesirup Chokolade 50 g kakaopulver 75 g kakaosmør 60 g agavesirup Sådan gør du: Base Bland alle ingredienserne sammen Lad massen hvile i 1 time Form derefter 17 aflange barer Chokolade Smelt kakaosmør Bland resten af ingredienserne i til du har en ensartet chokolade Sammensæt Når kokosbasen har sat sig, formes de små barer og dyppes i chokolade og lægges på et bagepapir. Sæt dem på frys i 10 minutter, og de er klar til servering. Relateret Dessert Bliv familiens mesterbager: Choux au craquelin med passions-kokosmousse Dessert Blue cheese-tærter med brombær Dessert Koldskål med stikkelsbær og blomsterdrys Dessert Smagen af dansk sommer: 7 opskrifter med koldskål Kultur Montgras fejrer 25 år i Danmark: Vine fra Chile kan være et prisvenligt og velsmagende alternativ Dessert Sommerbær med koldskålscreme
Kultur Montgras fejrer 25 år i Danmark: Vine fra Chile kan være et prisvenligt og velsmagende alternativ