Veganske bountybarer

Forkæl smagsløgene med dette sunde og veganske alternativ til den klassiske Bounty.

© 42Raw

Hjemmelavet bountybar

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk

Base

  • 30 g kokosmel
  • 5 g kokosmælk
  • 3 g kokosolie
  • 6 g agavesirup

Chokolade

  • 5 g kakaopulver
  • 7½ g kakaosmør
  • 6 g agavesirup

Sådan gør du

Base

  1. Bland alle ingredienserne sammen
  1. Lad massen hvile i 1 time
  1. Form derefter 17 aflange barer

Chokolade

  1. Smelt kakaosmør
  1. Bland resten af ingredienserne i til du har en ensartet chokolade

Sammensæt

  1. Når kokosbasen har sat sig, formes de små barer og dyppes i chokolade og lægges på et bagepapir.
  1. Sæt dem på frys i 10 minutter, og de er klar til servering.