Dessert Syndig popkage med chokolade og flydende karamel Sprød, sød og knasende! Det bliver ikke bedre. Af Anders Karmark Pedersen — 13. februar 2019 #Kage © Thomas Dahl Popkage med flydende karamel Til 4 personerDet skal du bruge: 200 g. chokolade 20 g. popcorn 1 dåse kondenseret mælk Sådan gør du: Kog dåsen med kondenseret mælk, 3-4 timer. Tag den op af vandet, og afkøl. Smelt chokolade over et vandbad eller i en mikrobølgeovn. Bland popcorn og den smeltede chokolade godt sammen. Vend blandingen ud på et stykke bagepapir. Læg et andet stykke ovenpå, og tryk blandingen flad med dine hænder. Stil popkagerne på køl, min. 60 min. Skær eller bræk popkagen i ønskede stykker, og hæld med rund hånd den indkogte kondenserede mælk over, som nu er en cremet toffie. Relateret Dessert Chokoladebar med karamel og cremefraiche Dessert Karamelliseret chokoladebrownie med mascarponefrosting Dessert Citron-mandelkage med hvid chokolade Annonce Det startede med chokolade – nu producerer de senge og møbler med ultimativ komfort Dessert Hyldeblomstpandekager - fritterede hyldeblomster i pandekagedej Dessert Jordbær med friske granskud, fløde og sprød tempeh