Dessert Syndig popkage med chokolade og flydende karamel Sprød, sød og knasende! Det bliver ikke bedre. Af Anders Karmark Pedersen — 13. februar 2019 #Kage © Thomas Dahl Popkage med flydende karamel Til 4 personerDet skal du bruge: 200 g. chokolade 20 g. popcorn 1 dåse kondenseret mælk Sådan gør du: Kog dåsen med kondenseret mælk, 3-4 timer. Tag den op af vandet, og afkøl. Smelt chokolade over et vandbad eller i en mikrobølgeovn. Bland popcorn og den smeltede chokolade godt sammen. Vend blandingen ud på et stykke bagepapir. Læg et andet stykke ovenpå, og tryk blandingen flad med dine hænder. Stil popkagerne på køl, min. 60 min. Skær eller bræk popkagen i ønskede stykker, og hæld med rund hånd den indkogte kondenserede mælk over, som nu er en cremet toffie. Relateret Dessert Mandeldrøm med brombær, timian og honning Dessert Æblemazarin, hvid chokolade og glace Dessert Bliv familiens mesterbager: Choux au craquelin med passions-kokosmousse Dessert Prøv denne lækre chokoladepavlova med mokkacreme Dessert Lemon pie med brændt marengs og hvid chokolade Opskrifter 9 himmelske desserter med chokolade