Syndig popkage med chokolade og flydende karamel

Sprød, sød og knasende! Det bliver ikke bedre.

Kage med popkorn og chokolade
© Thomas Dahl

Popkage med flydende karamel

Til 4 personer

Det skal du bruge:

  • 200 g. chokolade
  • 20 g. popcorn
  • 1 dåse kondenseret mælk

Sådan gør du:

  1. Kog dåsen med kondenseret mælk, 3-4 timer. Tag den op af vandet, og afkøl.
  2. Smelt chokolade over et vandbad eller i en mikrobølgeovn.
  3. Bland popcorn og den smeltede chokolade godt sammen.
  4. Vend blandingen ud på et stykke bagepapir.
  5. Læg et andet stykke ovenpå, og tryk blandingen flad med dine hænder.
  6. Stil popkagerne på køl, min. 60 min.
  7. Skær eller bræk popkagen i ønskede stykker, og hæld med rund hånd den indkogte kondenserede mælk over, som nu er en cremet toffie.