Dessert Opskrift: Syndig popkage med chokolade og flydende karamel Sprød, sød og knasende! Det bliver ikke bedre. Af Anders Karmark Pedersen — 13. februar 2019 Kage © Thomas Dahl Popkage med flydende karamel Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Det skal du bruge 100 g chokolade 10 g popcorn ½ ds. kondenseret mælk Sådan gør du Kog dåsen med kondenseret mælk, 3-4 timer. Tag den op af vandet, og afkøl. Smelt chokolade over et vandbad eller i en mikrobølgeovn. Bland popcorn og den smeltede chokolade godt sammen. Vend blandingen ud på et stykke bagepapir. Læg et andet stykke ovenpå, og tryk blandingen flad med dine hænder. Stil popkagerne på køl, min. 60 min. Skær eller bræk popkagen i ønskede stykker, og hæld med rund hånd den indkogte kondenserede mælk over, som nu er en cremet toffie. Relateret Dessert Opskrift på 4 hjemmelavede ispinde med mango, blåbær, jordbær og ananas Dessert Opskrift på overdådig mandelkage med luftigt skum og friske bær Dessert Opskrift på Amarena kirsebærtrifli med kirsebærlikør og chokolade Dessert Havtornsirup med lakrids og hvid chokolade Dessert Chokolade-espresso-kage med nocciolata-frosting Dessert Marengs med lemoncurd og hvid chokolade