
Semifreddo med hindbær
Med kun 4 ingredienser kan du lave den lækreste semifreddo, og sætte prikken over i'et med en sprød nøddeblonde.
AfChristina Krogager Friis
Semifreddo med hindbær
Opskrift til 4 pers.
- 300 g frosne hindbær
- ¼ l piskefløde
- 3 spsk. rørsukker
- 1 vaniljestang
Sådan gør du
- Hak de frosne hindbær i en foodprocessor.
- Pisk fløden til en let flødeskum.
- Tilsæt sukker og vaniljekorn i flødeskummen, og vend forsigtigt de hakkede hindbær i blandingen.
- Server eventuelt semi fredoen i fire glas på en fin bakke.
Semifreddoen i videoen er serveret på en fin FRAME-bakke fra MUNK Collective, som du lige nu kan få til særpris, når du bestiller et abonnement på BO BEDRE.
Se, hvor nemt du kan lave din egen semifreddo i videoen nedenfor.
Husk at i følge Fødevarestyrelsens anbefalinger bør du altid koge de frosne hindbær i minimum 1 minut før brug. Herefter kan du fryse dem ned igen og anvende dem i desserten. Dine egne hjemmedyrkede og nedfrosne hindbær kan du sagtens bruge løs af.