Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Semifreddo

Italiensk is når den er bedst... blød og cremet med masser af fylde. Hertil søde danske kirsebær.

© Anders Schønnemann

4 personer

Semifreddo
piskefløde 2 dl
mascarpone 11⁄2 dl
æggeblommer 3 stk.
vaniljestang 1 stk.
æggehvider 3 stk.
sukker 80 g
makroner 75 g
chokolade 100 g
mørk hasselnødder 75 g
mørk chokolade 50 g til pynt
kirsebær 250 g

• Pisk fløde og mascarpone til blødt skum.
• Pisk æggeblommer, vaniljekorn og halvdelen af sukkeret til en luftig æggesnaps.
• Pisk æggehviderne stive med resten af sukkeret.
• Vend forsigtigt de piskede æggehvider ned i æggeblommerne sammen med mascarponefløden.
• Knus makronerne, og hak chokoladen og hasselnødderne groft.
• Vend makroner, chokolade og nødder i, og hæld iscremen i en beholder med tætsluttende låg.
• Dæk med husholdmingsfilm, og luk beholderen, så den slutter til. Frys isen i min. 6 timer.
• Tag isen ud ca. 20 min. før servering.
• Scoop isen op, og server med chokoladespåner og danske kirsebær.

Relaterede Artikler