Dessert Pærer med ristede mandler, chokolade og mynte Har du brug for en hurtig men lækker dessert? Af Anne au Chocolat — 08. februar 2019 © Anne au Chocolat Pærer med ristede mandler, chokolade og mynte Har du brug for en hurtig dessert? Så er denne opskrift på kun 20 min. lige noget for dig. Til 4 personerDet skal du bruge: 80 g mandler 100 g chokolade, 70% 4 stk. pære 1 bundt mynte, friskt Sådan gør du: Rist mandler på en pande ved middelvarme, til de er gyldne. Køl og hak mandlerne. Smelt chokoladen over vandbad eller ved lav effekt i mikrobølgeovnen. Del pærerne i kvarte og fjern pærehuset. Arranger 4 pærebåde på hver tallerken, og drys med smeltet chokolade, mandler og mynte. Tip: Vandbad: Skålen med chokolade skal hænge på grydens kant, uden at røre bunden af gryden med vand i. Relateret Bagværk Her er opskriften på Årets Kage 2022 Drinks Hjemmelavet hindbærlemonade med mynte og gin Forret Grillet zucchini med stracciatella, ærter og mynte Tilbehør Grillsalat med squash, ærter, mynte og gedeost Dessert Vanedannende, hjemmelavet kirsebæris Hovedret Risotto med semidried tomater, burrata, mynte og basilikum