Dessert Pærer med ristede mandler, chokolade og mynte Har du brug for en hurtig men lækker dessert? Af Anne au Chocolat — 08. februar 2019 © Anne au Chocolat Pærer med ristede mandler, chokolade og mynte Har du brug for en hurtig dessert? Så er denne opskrift på kun 20 min. lige noget for dig. Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 Personer + Det skal du bruge: 40 g mandler 50 g chokolade, 70% 2 stk. pære ½ Bundt frisk mynte Sådan gør du: Rist mandler på en pande ved middelvarme, til de er gyldne. Køl og hak mandlerne. Smelt chokoladen over vandbad eller ved lav effekt i mikrobølgeovnen. Del pærerne i kvarte og fjern pærehuset. Arranger 4 pærebåde på hver tallerken, og drys med smeltet chokolade, mandler og mynte. Vandbad: Skålen med chokolade skal hænge på grydens kant, uden at røre bunden af gryden med vand i. Relateret Dessert Jordbær med friske granskud, fløde og sprød tempeh Dessert Her er opskriften på Frederik Hauns julekage-mesterværk Opskrifter 9 himmelske desserter med chokolade Dessert Dansk video har gjort citronfromage til sommerens mest hypede dessert Dessert De 13 lækreste opskrifter på hjemmelavet is Dessert Æblemazarin, hvid chokolade og glace