Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Pærer med ristede mandler, chokolade og mynte

Har du brug for en hurtig men lækker dessert?

Pærer med ristede mandler, chokolade og mynte

© Anne au Chocolat

Pærer med ristede mandler, chokolade og mynte

Har du brug for en hurtig dessert? Så er denne opskrift på kun 20 min. lige noget for dig.

Til 4 personer

Det skal du bruge:

  • 80 g mandler
  • 100 g chokolade, 70%
  • 4 stk. pære
  • 1 bundt mynte, friskt

Sådan gør du:

  1. Rist mandler på en pande ved middelvarme, til de er gyldne.
  2. Køl og hak mandlerne.
  3. Smelt chokoladen over vandbad eller ved lav effekt i mikrobølgeovnen.
  4. Del pærerne i kvarte og fjern pærehuset.
  5. Arranger 4 pærebåde på hver tallerken, og drys med smeltet chokolade, mandler og mynte.

Tip: Vandbad: Skålen med chokolade skal hænge på grydens kant, uden at røre bunden af gryden med vand i.