Pærer med ristede mandler, chokolade og mynte

Har du brug for en hurtig men lækker dessert?

Pærer med ristede mandler, chokolade og mynte

© Anne au Chocolat

Pærer med ristede mandler, chokolade og mynte

Har du brug for en hurtig dessert? Så er denne opskrift på kun 20 min. lige noget for dig.

Til 4 personer

Det skal du bruge:

  • 80 g mandler
  • 100 g chokolade, 70%
  • 4 stk. pære
  • 1 bundt mynte, friskt

Sådan gør du:

  1. Rist mandler på en pande ved middelvarme, til de er gyldne.
  2. Køl og hak mandlerne.
  3. Smelt chokoladen over vandbad eller ved lav effekt i mikrobølgeovnen.
  4. Del pærerne i kvarte og fjern pærehuset.
  5. Arranger 4 pærebåde på hver tallerken, og drys med smeltet chokolade, mandler og mynte.

Tip: Vandbad: Skålen med chokolade skal hænge på grydens kant, uden at røre bunden af gryden med vand i.

Relaterede Artikler