Dessert Nem kirsebærcrumble Denne super søde kirsebærcrumble kan spises som dessert eller til eftermiddagskaffen. Af Anne au Chocolat — 18. februar 2019 © Anne au Chocolat Nem kirsebærcrumble Til 2 personerDet skal du bruge: 55 g smør 65 g mel 65 g sukker 200 g kirsebær 15 g mandelflager Sådan gør du: Sæt ovnen på 190°, varmluft. Skær smør i små tern, og kom det i en skål sammen med sukker og mel. Smuldr det hurtigt mellem fingrene, til det ligner brødkrummer. Halver kirsebær, og fjern eventuelle sten. Kom de halve kirsebær i et lille ovnfast fad, og drys med 15 g sukker. Fordel crumbledejen over bærrene, og drys med mandelflager. Bag crumblen i ca. 25 min. til den er let gylden. Tip: Nyd den lun eller afkølet, som den er eller gerne med fuldfed cremefraiche, letpisket fløde eller en kugle vaniljeprikket is til. Relateret Dessert Koldskål med stikkelsbær og blomsterdrys Dessert Blåbærkage med mandler Dessert Smagen af dansk sommer: 7 opskrifter med koldskål Dessert De 13 lækreste opskrifter på hjemmelavet is Opskrifter Vanilje-is med chips og caviar Dessert Chokoladebar med karamel og cremefraiche