Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Nem kirsebærcrumble

Denne super søde kirsebærcrumble kan spises som dessert eller til eftermiddagskaffen.

Nem kirsebærcrumble

© Anne au Chocolat

Nem kirsebærcrumble

Til 2 personer

Det skal du bruge:

  • 55 g smør
  • 65 g mel
  • 65 g sukker
  • 200 g kirsebær
  • 15 g mandelflager

Sådan gør du:

  1. Sæt ovnen på 190°, varmluft.
  2. Skær smør i små tern, og kom det i en skål sammen med sukker og mel.
  3. Smuldr det hurtigt mellem fingrene, til det ligner brødkrummer.
  4. Halver kirsebær, og fjern eventuelle sten.
  5. Kom de halve kirsebær i et lille ovnfast fad, og drys med 15 g sukker.
  6. Fordel crumbledejen over bærrene, og drys med mandelflager.
  7. Bag crumblen i ca. 25 min. til den er let gylden.

Tip: Nyd den lun eller afkølet, som den er eller gerne med fuldfed cremefraiche, letpisket fløde eller en kugle vaniljeprikket is til.

Relaterede Artikler