Nem kirsebærcrumble

Denne super søde kirsebærcrumble kan spises som dessert eller til eftermiddagskaffen.

Nem kirsebærcrumble © Anne au Chocolat

Nem kirsebærcrumble

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Det skal du bruge

  • 55 g smør
  • 65 g mel
  • 65 g sukker
  • 200 g kirsebær
  • 15 g mandelflager

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 190°, varmluft.
  1. Skær smør i små tern, og kom det i en skål sammen med sukker og mel.
  1. Smuldr det hurtigt mellem fingrene, til det ligner brødkrummer.
  1. Halver kirsebær, og fjern eventuelle sten.
  1. Kom de halve kirsebær i et lille ovnfast fad, og drys med 15 g sukker.
  1. Fordel crumbledejen over bærrene, og drys med mandelflager.
  1. Bag crumblen i ca. 25 min. til den er let gylden.

TIP: Nyd den lun eller afkølet, som den er eller gerne med fuldfed cremefraiche, letpisket fløde eller en kugle vaniljeprikket is til.