Dessert Nem kirsebærcrumble Denne super søde kirsebærcrumble kan spises som dessert eller til eftermiddagskaffen. Af Anne au Chocolat — 18. februar 2019 © Anne au Chocolat Nem kirsebærcrumble Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Det skal du bruge 55 g smør 65 g mel 65 g sukker 200 g kirsebær 15 g mandelflager Sådan gør du Sæt ovnen på 190°, varmluft. Skær smør i små tern, og kom det i en skål sammen med sukker og mel. Smuldr det hurtigt mellem fingrene, til det ligner brødkrummer. Halver kirsebær, og fjern eventuelle sten. Kom de halve kirsebær i et lille ovnfast fad, og drys med 15 g sukker. Fordel crumbledejen over bærrene, og drys med mandelflager. Bag crumblen i ca. 25 min. til den er let gylden. TIP: Nyd den lun eller afkølet, som den er eller gerne med fuldfed cremefraiche, letpisket fløde eller en kugle vaniljeprikket is til. Relateret Dessert Opskrift på overdådig mandelkage med luftigt skum og friske bær Dessert Søde sommerbær med clotted cream og crunch Dessert Opskrift på 4 hjemmelavede ispinde med mango, blåbær, jordbær og ananas Dessert Små mandelkager med smørcreme Dessert Opskrift på Amarena kirsebærtrifli med kirsebærlikør og chokolade Dessert Små choux fyldt med mokkacreme og drysset med rosa støv