Dessert Nem kirsebærcrumble Denne super søde kirsebærcrumble kan spises som dessert eller til eftermiddagskaffen. Af Anne au Chocolat — 18. februar 2019 © Anne au Chocolat Nem kirsebærcrumble Til 2 personerDet skal du bruge: 55 g smør 65 g mel 65 g sukker 200 g kirsebær 15 g mandelflager Sådan gør du: Sæt ovnen på 190°, varmluft. Skær smør i små tern, og kom det i en skål sammen med sukker og mel. Smuldr det hurtigt mellem fingrene, til det ligner brødkrummer. Halver kirsebær, og fjern eventuelle sten. Kom de halve kirsebær i et lille ovnfast fad, og drys med 15 g sukker. Fordel crumbledejen over bærrene, og drys med mandelflager. Bag crumblen i ca. 25 min. til den er let gylden. Tip: Nyd den lun eller afkølet, som den er eller gerne med fuldfed cremefraiche, letpisket fløde eller en kugle vaniljeprikket is til. Relateret Dessert Marengskage med kirsebær og hjemmelavet vaniljeis Dessert Jordbær med friske granskud, fløde og sprød tempeh Dessert Chokoladebar med karamel og cremefraiche Dessert 'Den store bagedyst'-finalist deler sin opskrift på hjemmelavede fedtebrød Dessert Sommerbær i brachetto med amarettocreme Dessert Opskrift på vaniljeis med rabarber og rosé