Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Hvid chokoladeis

Ingen sommer uden is - prøv denne opskrift på lækker hvid chokoladeis.

© Frederikke Heiberg

hvid chokolade 240 g
fløde 13 % 5 dl
vanilje ½ stang, god
rørsukker 70 g

Hak den hvide chokolade meget fint, og kom den i en skål. Kom fløde, den flækkede vaniljestang og -korn og sukker i en lille kasserolle, bring det op til lige under kogepunktet, og si det over den hvide chokolade. Rør med små hurtige bevægelser i midten af skålen, indtil en blank og homogen masse opnås.

Lad ismassen afkøle helt, og frys den på en ismaskine.

Tip: Tilsæt eventuelt 50 g hakket, mørk chokolade til opskriften under indfrysningen, og lav på den måde din egen straciatella.

Relaterede Artikler