Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Hvid chokoladebrownie med matcha

Kast dig ud i at lave denne lækre dessert. Den er også god som noget sødt til kaffen.

hvid chokolade brownie matcha

© Anders Schønnemann

hvid chokolade brownie matcha

© Anders Schønnemann

Matcha blondie

Der er hvid chokoladebrownie med overraskende lækker matcha til dessert. Kagen kan også serveres som sødt til kaffen i stedet.

ca. 16 små stykker

Det skal du bruge:

Blondie

  • 100 g smør
  • 150 g hvid chokolade
  • 75 g hvedemel
  • 2 spsk. matchapulver
  • 2 æg
  • 125 g rørsukker
  • ½ tsk. flagesalt
  • 50 g hvid hakket chokolade

Drys

  • flormelis
  • matchapulver

Sådan gør du:

  • Tænd ovnen på 180 °.
  • Smelt smørret. Hak chokoladen, og smelt i det lune smør.
  • Bland hvedemel med matchapulver.
  • Pisk æg, sukker og salt til en luftigt konsistens, og vend forsigtig i smør-chokoladeblandingen sammen med melblandingen.
  • Hak den hvide chokolade groft, og vend i dejen til sidst.
  • Kom dejen i en ildfast kvadratisk form ca. 20 x 20 cm foret med bagepapir. Bag kagen i ca. 20 min. Afkøl kagen, inden den skæres ud. Drys kage med sigtet flormelis blandet med lidt matchapulver.

Relaterede Artikler