Hvid chokoladebrownie med matcha

Kast dig ud i at lave denne lækre dessert. Den er også god som noget sødt til kaffen.

hvid chokolade brownie matcha

© Anders Schønnemann

hvid chokolade brownie matcha

© Anders Schønnemann

Matcha blondie

Der er hvid chokoladebrownie med overraskende lækker matcha til dessert. Kagen kan også serveres som sødt til kaffen i stedet.

ca. 16 små stykker

Det skal du bruge:

Blondie

  • 100 g smør
  • 150 g hvid chokolade
  • 75 g hvedemel
  • 2 spsk. matchapulver
  • 2 æg
  • 125 g rørsukker
  • ½ tsk. flagesalt
  • 50 g hvid hakket chokolade

Drys

  • flormelis
  • matchapulver

Sådan gør du:

  • Tænd ovnen på 180 °.
  • Smelt smørret. Hak chokoladen, og smelt i det lune smør.
  • Bland hvedemel med matchapulver.
  • Pisk æg, sukker og salt til en luftigt konsistens, og vend forsigtig i smør-chokoladeblandingen sammen med melblandingen.
  • Hak den hvide chokolade groft, og vend i dejen til sidst.
  • Kom dejen i en ildfast kvadratisk form ca. 20 x 20 cm foret med bagepapir. Bag kagen i ca. 20 min. Afkøl kagen, inden den skæres ud. Drys kage med sigtet flormelis blandet med lidt matchapulver.