Der er hvid chokoladebrownie med overraskende lækker matcha til dessert. Kagen kan også serveres som sødt til kaffen i stedet.
ca. 16 små stykker
Det skal du bruge:
Blondie
100 g smør
150 g hvid chokolade
75 g hvedemel
2 spsk. matchapulver
2 æg
125 g rørsukker
½ tsk. flagesalt
50 g hvid hakket chokolade
Drys
flormelis
matchapulver
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 180 °.
Smelt smørret. Hak chokoladen, og smelt i det lune smør.
Bland hvedemel med matchapulver.
Pisk æg, sukker og salt til en luftigt konsistens, og vend forsigtig i smør-chokoladeblandingen sammen med melblandingen.
Hak den hvide chokolade groft, og vend i dejen til sidst.
Kom dejen i en ildfast kvadratisk form ca. 20 x 20 cm foret med bagepapir. Bag kagen i ca. 20 min. Afkøl kagen, inden den skæres ud. Drys kage med sigtet flormelis blandet med lidt matchapulver.