Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Hvid chokolade med rosa peber

Prøv noget nyt, og erstat småkagen eller biscottoen med denne opskrift på hvid chokolade med rosa peber.

© Pia Enghild

Opskrift på ca. 20 stk.

hvid chokolade 200 gr.
rosa peber 1 spsk.

Smelt chokoladen over et vandbad eller i mikroovn. Sorter peberet, så du har 1 spsk. helt rosa peber, og vend det i chokoladen. Kom chokoladen op i små forme, eller smør dem ud på et stykke bagepapir i fine små rondeller. Stil på køl 1/2 time. Opbevar i plastic-beholder med låg. Server rosa peber-chokoladen til en god kop kaffe, et glas cava eller i brud hen over en mørk chokoladeis.

Rosa peber (Schinus molle)
Rosa peber er faktisk slet ikke en pebersort, men derimod et bær fra Syd­­-amerika. Der findes to slags rosa peber: Schinus terebinthifolius og Schinus molle. Rosa peber er helt sin egen, det er mildt og nærmest parfumeret i smagen og er rigtig godt med chokolade og kakao.

Relaterede Artikler