Hindbærrabarber-ispinde

Ingen sommer uden ispindeparty! Med hjemmelavede ispinde med forskellige smagskombinationer og fine farver.

Hindbærrabarber-ispinde

En af chokoladeblogger Maja Vases favoritispinde er disse små lyserøde lækkerheder med syrlig hindbærrabarberis, sødt sprødt chokoladeovertræk og frysetørrede rabarber.

10 mini ispinde

Det skal du bruge:

Hindbærrabarberis

  • 130 g hindbær
  • 100 g rabarber
  • 150 g sukker
  • 100 ml minimælk
  • 100 ml piskefløde
  • 1-2 tsk citronsaft

Overtræk og pynt

  1. 200-300 g hvid chokolade af god kvalitet
  2. 25 g frysetørrede rabarber

Sådan gør du:

Hindbærrabarberis

  1. Bring hindbær, rabarber og sukker i kog i en gryde, og lad det simre i ca. 5 min.
  2. Si massen, så kerner m.m. sorteres fra.
  3. Bland hindbærrabarberpureen med mælk og fløde, og smag til med citronsaft.
  4. Stavblend massen. Køl ismassen ned, og kør den på ismaskine.
  5. Fyld den færdigkørte is i ispindeforme, og sæt dem i fryseren natten over.

Overtræk og pynt

  1. Smelt chokoladen i en skål over vandbad, og hæld den op i et glas.
  2. Tag én ispind ud af fryseren, dyp den i chokoladen, pynt straks med frysetørrede rabarber og læg den tilbage i fryseren. Gentag med resten af ispindene.

Tip: Arbejd hurtigt og helst i et koldt køkken, når du overtrækker ispindene.