
Hindbærrabarber-ispinde
Ingen sommer uden ispindeparty! Med hjemmelavede ispinde med forskellige smagskombinationer og fine farver.
AfMaja Ambeck Vase, Magasinet Lækkerier #2
Hindbærrabarber-ispinde
En af chokoladeblogger Maja Vases favoritispinde er disse små lyserøde lækkerheder med syrlig hindbærrabarberis, sødt sprødt chokoladeovertræk og frysetørrede rabarber.
10 mini ispinde
Det skal du bruge:
Hindbærrabarberis
- 130 g hindbær
- 100 g rabarber
- 150 g sukker
- 100 ml minimælk
- 100 ml piskefløde
- 1-2 tsk citronsaft
Overtræk og pynt
- 200-300 g hvid chokolade af god kvalitet
- 25 g frysetørrede rabarber
Sådan gør du:
Hindbærrabarberis
- Bring hindbær, rabarber og sukker i kog i en gryde, og lad det simre i ca. 5 min.
- Si massen, så kerner m.m. sorteres fra.
- Bland hindbærrabarberpureen med mælk og fløde, og smag til med citronsaft.
- Stavblend massen. Køl ismassen ned, og kør den på ismaskine.
- Fyld den færdigkørte is i ispindeforme, og sæt dem i fryseren natten over.
Overtræk og pynt
- Smelt chokoladen i en skål over vandbad, og hæld den op i et glas.
- Tag én ispind ud af fryseren, dyp den i chokoladen, pynt straks med frysetørrede rabarber og læg den tilbage i fryseren. Gentag med resten af ispindene.
Tip: Arbejd hurtigt og helst i et koldt køkken, når du overtrækker ispindene.