Et utal af smagsoplevelser
Bunden af nutidens delikate flødeboller kendetegnes stadig af en sprød vaffel, men kan det også bestå af marcipan, chokolade, nødder, kransekage eller en småkage med ingredienser af blandt andet lakrids, ingefær og vanilje.
Men det er ikke kun bunden, som har fået en overhaling, for skummet er ikke længere bare skum. Du kan få den cremede luftige masse i karamel, hindbær, jordbær, hasselnød, kirsebær, citron, lakrids, kaffe og endnu flere sammensatte smage.
Skummen skal selvfølgelig overtrækkes med chokolade, og selvom det klassiske mørke chokoladeknæk aldrig går af mode, så er der også hvid, lys og kombinationer af chokoladerne, der omfavner skummet.
Det er heller ikke længere kun kokosmel, som drysses på toppen. Du kan nu få pynt i form af glimmerstøv, frysetørrede frugter, pulverstøv som lakrids, eller alverdens hakkede nødder.
Inde i selve flødeboller, er der nu små overraskelser i form af lakrids, salt karamel, en gele af frugtsaft som passionfrugt eller endda friske bær, som et jordbær.