Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

De lækreste myslibarer med rabarber-crumble

De er både sundere og mere velsmagende end dem, du kan købe i supermarkederne.

© Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen

Rabarberslices

12-16 stk.

Det skal du bruge:

Rabarberkompot

  • 250 g snittede rabarber
  • 100 g sukker
  • ½ stang vanilje

Mysli-blanding

  • 125 g smør
  • 100 g honning
  • 150 g rørsukker
  • 250 g havregryn
  • 125 g kokosmel
  • 75 g mandelmel
  • 50 g hasselnødder
  • 50 g mandler
  • 75 g ruby-chokolade

Sådan gør du:

  1. Kom de snittede rabarber i en gryde, drys med sukker, og kom vanilje ved.
  2. Bring det langsomt i kog, og kog kraftigt, til rabarberne er møre, i ca. 3-5 min.
  3. Smag til, inden kompotten sættes til afkøling.
  4. Bring smør, honning og rørsukker i kog i en gryde, og kog, til sukkeret er opløst.
  5. Tilsæt havregryn, kokosmel, mandelmel og hakkede nødder og mandler.
  6. Bland det godt, og kom 2/3 af blandingen i en lille bradepande (18 x 25 cm) beklædt med bagepapir, og tryk det godt sammen.
  7. Smør med rabarberkompot, og slut af med resten af mysli-blandingen.
  8. Tryk det godt sammen, og bag det ved 150° i ca. 45 min.
  9. Lad det køle helt af i formen, gerne til næste dag.
  10. Smelt 2/3 af chokoladen i et vandbad, tag skålen af varmen, og rør resten i.
  11. Rør, til al chokoladen er smeltet, kom den i en sprøjtepose, og sprøjt den ud på kagen.
  12. Skær den i stave, inden chokoladen er helt stivnet.
  13. Når chokoladen er stivnet, kan du opbevare stavene i en kagedåse eller lufttæt plastbøtte.

Relaterede Artikler