Dessert Opskrift på myslibarer med rabarber-crumble De er både sundere og mere velsmagende end dem, du kan købe i supermarkederne. Af Gitte Heidi Rasmussen — 04. juni 2020 Myslibarer med rabarber-crumble Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 stk. + Rabarberkompot 35 g snittede rabarber 14 g sukker ¼ stang vanilje Mysli-blanding 17 g smør 14 g honning 21 g rørsukker 35 g havregryn 17 g kokosmel 10¾ g mandelmel 7 g hasselnødder 7 g mandler 10¾ g ruby-chokolade Sådan gør du Kom de snittede rabarber i en gryde, drys med sukker, og kom vanilje ved. Bring det langsomt i kog, og kog kraftigt, til rabarberne er møre, i ca. 3-5 min. Smag til, inden kompotten sættes til afkøling. Bring smør, honning og rørsukker i kog i en gryde, og kog, til sukkeret er opløst. Tilsæt havregryn, kokosmel, mandelmel og hakkede nødder og mandler. Bland det godt, og kom 2/3 af blandingen i en lille bradepande (18 x 25 cm) beklædt med bagepapir, og tryk det godt sammen. Smør med rabarberkompot, og slut af med resten af mysli-blandingen. Tryk det godt sammen, og bag det ved 150° i ca. 45 min. Lad det køle helt af i formen, gerne til næste dag. Smelt 2/3 af chokoladen i et vandbad, tag skålen af varmen, og rør resten i. Rør, til al chokoladen er smeltet, kom den i en sprøjtepose, og sprøjt den ud på kagen. Skær den i stave, inden chokoladen er helt stivnet. Når chokoladen er stivnet, kan du opbevare stavene i en kagedåse eller lufttæt plastbøtte. Relateret Dessert Opskrift på overdådig mandelkage med luftigt skum og friske bær Dessert Opskrift på 4 hjemmelavede ispinde med mango, blåbær, jordbær og ananas Dessert Frossen cheesecake med brændt margens og rabarbersirup Dessert Opskrift på Amarena kirsebærtrifli med kirsebærlikør og chokolade Dessert Tærte med blodappelsin og marengs Dessert Pærefrangipane med dulce de leche-parfait