Dessert De lækreste myslibarer med rabarber-crumble De er både sundere og mere velsmagende end dem, du kan købe i supermarkederne. Af Gitte Heidi Rasmussen — 04. juni 2020 © Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen Rabarberslices 12-16 stk. Det skal du bruge: Rabarberkompot 250 g snittede rabarber 100 g sukker ½ stang vanilje Mysli-blanding 125 g smør 100 g honning 150 g rørsukker 250 g havregryn 125 g kokosmel 75 g mandelmel 50 g hasselnødder 50 g mandler 75 g ruby-chokolade Sådan gør du: Kom de snittede rabarber i en gryde, drys med sukker, og kom vanilje ved. Bring det langsomt i kog, og kog kraftigt, til rabarberne er møre, i ca. 3-5 min. Smag til, inden kompotten sættes til afkøling. Bring smør, honning og rørsukker i kog i en gryde, og kog, til sukkeret er opløst. Tilsæt havregryn, kokosmel, mandelmel og hakkede nødder og mandler. Bland det godt, og kom 2/3 af blandingen i en lille bradepande (18 x 25 cm) beklædt med bagepapir, og tryk det godt sammen. Smør med rabarberkompot, og slut af med resten af mysli-blandingen. Tryk det godt sammen, og bag det ved 150° i ca. 45 min. Lad det køle helt af i formen, gerne til næste dag. Smelt 2/3 af chokoladen i et vandbad, tag skålen af varmen, og rør resten i. Rør, til al chokoladen er smeltet, kom den i en sprøjtepose, og sprøjt den ud på kagen. Skær den i stave, inden chokoladen er helt stivnet. Når chokoladen er stivnet, kan du opbevare stavene i en kagedåse eller lufttæt plastbøtte. Relateret Dessert Jordbær med friske granskud, fløde og sprød tempeh Dessert Rabarbermoussekage med mandelkage og rabarberkompot Bagværk Her er opskriften på Årets Kage 2022 Julemad Sønderjyske småkager: Opskrift på Gode Råd Julemad En spektakulær juledessert med chokolademousse og appelsiner Forret Suppe af hvide asparges med brunet smør og urter