Dessert De lækreste myslibarer med rabarber-crumble De er både sundere og mere velsmagende end dem, du kan købe i supermarkederne. Af Gitte Heidi Rasmussen — 04. juni 2020 © Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen Rabarberslices 12-16 stk. Det skal du bruge: Rabarberkompot 250 g snittede rabarber 100 g sukker ½ stang vanilje Mysli-blanding 125 g smør 100 g honning 150 g rørsukker 250 g havregryn 125 g kokosmel 75 g mandelmel 50 g hasselnødder 50 g mandler 75 g ruby-chokolade Sådan gør du: Kom de snittede rabarber i en gryde, drys med sukker, og kom vanilje ved. Bring det langsomt i kog, og kog kraftigt, til rabarberne er møre, i ca. 3-5 min. Smag til, inden kompotten sættes til afkøling. Bring smør, honning og rørsukker i kog i en gryde, og kog, til sukkeret er opløst. Tilsæt havregryn, kokosmel, mandelmel og hakkede nødder og mandler. Bland det godt, og kom 2/3 af blandingen i en lille bradepande (18 x 25 cm) beklædt med bagepapir, og tryk det godt sammen. Smør med rabarberkompot, og slut af med resten af mysli-blandingen. Tryk det godt sammen, og bag det ved 150° i ca. 45 min. Lad det køle helt af i formen, gerne til næste dag. Smelt 2/3 af chokoladen i et vandbad, tag skålen af varmen, og rør resten i. Rør, til al chokoladen er smeltet, kom den i en sprøjtepose, og sprøjt den ud på kagen. Skær den i stave, inden chokoladen er helt stivnet. Når chokoladen er stivnet, kan du opbevare stavene i en kagedåse eller lufttæt plastbøtte. Relateret Dessert Her er opskriften på Frederik Hauns julekage-mesterværk Opskrifter Johan Bülow vender tilbage til rødderne med ny lakrids-linie Dessert 'Den store bagedyst'-finalists 4 bedste opskrifter på juledesserter Dessert Bliv familiens mesterbager: Choux au craquelin med passions-kokosmousse Dessert Limetærte: En nytænkt udgave af den franske Tarte au citron Dessert Æblemazarin, hvid chokolade og glace