Dessert Citronkage med marcipan Kagen mindst lige så saftig og lækker i dagene efter. Af Anne au Chocolat — 11. februar 2019 Kage © Anne au Chocolat Citronkage med marcipan Hvis det skulle lykkes at gemme lidt, er kagen mindst lige så saftig og lækker i dagene efter.Til 6 personer Det skal du bruge: Citronkage 100 g sukker 50 g mel 1 stk. citron skal, økologisk 2 stk. æg 100 g smør, blødt 100 g marcipan, revet Glasur 2 spsk. pistacienødder 1 stk. titron, saft 150 g flormelis 2 spsk. hindbær, frysetørret Sådan gør du: Citronkage Sæt ovnen på 180°. Pisk marcipan og sukker godt sammen i en skål, og tilsæt blødt smør under stadig piskning. Pisk æggene i et ad gangen. Vend fintrevet citronskal og mel i. Hæld dejen i en smurt springform, ca. 20 cm i diameter, med bunden beklædt med bagepapir. Bag kagen i ovnen ved varmluft, ca. 25 min. Køl kagen af, og vend den ud af formen og over på et fad. Rør glasur sammen af flormelis og citronsaft, og fordel den på kagen. Pynt med hakkede grønne pistacier og frysetørrede hindbær. Tip: Tjek om kagen er færdigbagt efter 25 min. i ovnen med en strikkepind. Hænger der dej ved, skal den bage lidt mere. Relateret Julemad Opskrift på appelsinkage med vaniljesyltede klementiner Dessert Opskrift på hvid tiramisu med et syrligt twist Dessert Opskrift på overdådig mandelkage med luftigt skum og friske bær Dessert Opskrift på 4 hjemmelavede ispinde med mango, blåbær, jordbær og ananas Dessert Opskrift på æblekage med vanilje Dessert Marengs med lemoncurd og hvid chokolade