© Anders Schønnemann

Chokolademousse med hindbær og kakaogele

Der bliver lidt mere mousse, end man kan spise denne aften. Men den smager også fantastisk dagen efter ...

Til 2 personer
Mousse: piskefløde 1 dl chokolade 100 g mørk piskefløde 2 dl hindbær 1 dl

Gelé: husblas 1 blad piskefløde 1⁄2 dl vand 1⁄2 dl sukker 3⁄4 dl kakao 3 spsk.

Pynt:
hindbær hvid chokolade

Kom 1 dl fløde i en lille gryde og kog op. Tag fra komfuret. Hak chokoladen og kom i fløden.
Lad stå og lad chokoladen smelte. Rør sammen til du får en blank chokoladecreme. Afkøl til ca. 30 gr.
Læg husblas i en skål med koldt vand og lad den blive blød - det tager ca. 10 min.
Kom fløde, vand, sukker og kakao i en lille gryde og rør ingredienserne sammen.
Lad simre i 5 min.
Tag husblas op og kom i gryden, imens du rører rundt.
Afkøl geléen til ca. 30 gr.
Pisk de 2 dl fløde til blødt skum og vend det sammen med chokoladecremen.
Vend nu moussen med hindbær og kom i 2 eller 4 glas.
Hæld geléen over og dæk glassene med film.
Stil i køleskab i mindst 2 timer, før de skal spises.
Pynt og servér.