Dessert Chokolade panna cotta En lækker panna cotta med hvid chokolade. Af Anne au Chocolat — 12. februar 2019 © Anne au Chocolat Chokolade panna cotta med blommegelé og hvid chokolade Brug de blommer, der bliver til overs fra blommegeléen i en trifli, til vaniljeis eller oven på morgengrøden.Til 6 personer Det skal du bruge: Chokolade panna cotta 90 g chokolade, mørk 2 stk. husblas, blad 3 dl piskefløde 1 dl mælk 65 g sukker Blommegelé 6 stk. blommer 100 g sukker 75 ml vand 2 1/2 stk. husblas, blad Pynt 100 g hvid chokolade Sådan gør du: Chokolade panna cotta Hak chokoladen fint og kom den i en skål. Udblød husblas i koldt vand i 5 min. Kom fløde, mælk og sukker i en gryde og varm op til kogepunktet. Vrid husblassen fri for vand og rør den straks ud i den varme fløde. Hæld straks derefter den varme fløde over chokoladen, og lad det stå, 2 min. Rør da rundt, til chokoladen er helt smeltet. Brug gerne et piskeris. Fordel panna cottaen i 6 forme og køl dem af, inden de stilles på køl i 3 timer, før de er klar til blommegeléen. Blommegelé Skær blommerne midt over, fjern stenene og skær blommerne i små både. Bring sukker, vand og blommer i kog, og lad det småkoge, ca. 5 min. Udblød i mellemtiden husblas i koldt vand. Si blommesiruppen fra. Vrid husblassen fri for vand og rør den straks ud i den varme blommesirup. Lad den køle lidt af og hæld et 3-4 mm tyndt lag ud på panna cottaerne. Sæt panna cottaerne tilbage på køl i et par timer, så geleen sætter sig. Bagt hvid chokolade Sæt ovnen på 170° varmluft. Hak den hvide chokolade groft og kom den i et ildfast fad. Bag chokoladen, ca. 20 min. Hold øje med den undervejs, så den ikke brænder på. Når den hvide chokolade køler af, bliver den knasende sprød. Hak den bagte hvide chokolade og drys den oven på panna cottaerne lige inden servering. Relateret Dessert Citron-mandelkage med hvid chokolade Opskrifter "Brosten" med hvid chokolade og pistacie Dessert Æblemazarin, hvid chokolade og glace Bagværk Kanelkage med hvid chokolade og brunet smørcreme Dessert Små mandelkager med smørcreme Bagværk Her er opskriften på Årets Kage 2022