Bleeding chocolate cakes med karamelliseret ananas
© Pia Enghild

Bleeding chocolate cakes med karamelliseret ananas

Denne opskrift gemmer på en blød hemmelighed.

Opskrift:
smør 125 g
mørk chokolade 125 g
æg 2 stk.
pasteuriserede æggeblommer 2 stk.
sukker 4 tsk.
hvedemel 2 tsk.

Smelt chokoladen over vandbad. Pisk æg, blommer og sukker. Bland chokosmør med æggesukker, og vend mel i. Fór 4 ringforme med bagepapir, og pensl med lidt smeltet smør. Fordel chokolademassen i formene, og frys i min. 4 timer. Massen i formene skal være bundfrossen. Stil de fyldte forme i ovnen ved 225º 13-15 min. Lad stå og køle 2 min., inden du forsigtigt fjerner form og bagepapir.

ananas 1 stk., skåret fri for skal, stok og i mundrette stykker.
rørsukker 3 spsk.

Strø rørsukker over ananasstykkerne, og karamelliser med en gasbrænder eller i ovnen under grill.