Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Bleeding chocolate cakes med karamelliseret ananas

Denne opskrift gemmer på en blød hemmelighed.

Bleeding chocolate cakes med karamelliseret ananas

© Pia Enghild

Opskrift:
smør 125 g
mørk chokolade 125 g
æg 2 stk.
pasteuriserede æggeblommer 2 stk.
sukker 4 tsk.
hvedemel 2 tsk.

Smelt chokoladen over vandbad. Pisk æg, blommer og sukker. Bland chokosmør med æggesukker, og vend mel i. Fór 4 ringforme med bagepapir, og pensl med lidt smeltet smør. Fordel chokolademassen i formene, og frys i min. 4 timer. Massen i formene skal være bundfrossen. Stil de fyldte forme i ovnen ved 225º 13-15 min. Lad stå og køle 2 min., inden du forsigtigt fjerner form og bagepapir.

ananas 1 stk., skåret fri for skal, stok og i mundrette stykker.
rørsukker 3 spsk.

Strø rørsukker over ananasstykkerne, og karamelliser med en gasbrænder eller i ovnen under grill.

Relaterede Artikler