Nytår i New York

Drømmer du også om at fejre nytårsaften i New York? Så drøm dig væk her - Vi giver dig den ultimative guide til hvor du skal bo, spise og drikke champagne mens du skåler det nye år ind.

Her skal du bo:

Hotel NYC luksus
© 11 Howard

11 Howard hotel

Bo på det populære 11 Howard hotel, som er placeret i hjertet af det berømte Soho-distrikt i New York.

Oplev et design mekka uden lige, som på en og samme tid rummer alt fra 207 unikke værelser indrettet i samarbejde med det danske designstudie Space Copenhagen, den franske Steven Starr restaurant "Le Coucou", og den eksklusive natklub "The blond", som på mange måder er markeret som et af byens ultimative hotspots.

Alt i alt de perfekte rammer for et fantastisk nytår i byen som aldrig sover. Book evt. din overnatning via hotellets egen hjemmeside og lad 11 Howard donerer et beløb til velgørenhed.

Læs mere om hotellet her: 11 Howard Hotel

hotel luksus indretning
© 11 Howard

Her skal du spise:

Restaurant NYC gourmet
© Manhatta Restaurant

Manhatta Restaurant

Spis på den populære Danny Meyer’s restaurant placeret på toppen af det ikoniske midcentury tårn med udsigt ud over hele New York city.

Nyd et udsøgt måltid med kærlighed til det franske køkken tilberedt af den anerkendte og tidligere Noma kok Jason Pfeifer.

Nyd også restaurantens udsøgte Bourgogne-vinkort og slut aftenen af med restaurantens formidable cocktails udformet med samme omhu som Jason Pfeifer madlavning.

Læs mere om restauranten her: Manhatta restaurant

Mad hovedret restaurant
© Manhatta Restaurant

Her skal du skåle:

© Ophelia Bar

Ophelia NYC

Slut aftenen af med storslåede udsigt til fyrværkeri på toppen af The Beekman Tower bygget tilbage i 1920.

Oplev ikonisk New Yorker arkitektur af John Howells og den nyrenoverede lounge og anerkendte cocktail-bar, som idag er udsmykket med luksuriøse og fløjlsbetrukket sofaer bakket op af gulv til loft vinduer med udsigt ud over hele Manhatten.

Fuldend aftenen på barens tagterasse og nyd et glas champagne, mens I skåler nytåret ind.

Læs mere om cocktail-baren her: Ophelia NYC

© Ophelia Lounge

Skal du ikke til New York, så kan du også: