Lille dansk hotel høster store priser

Ved det anerkendte AHEAD AWARDS i London løb hotellet med flere prestigefyldte titler og kommer i selskab med de bedste hoteller i verden.

hotel sanders københavn
© Hotel Sanders

Det har været en hvirvelvind af en rejse for Hotel Sanders, der på under et år er kommet i selskab med de bedste hoteller i verden.

Hotel Sanders fornemme position står klart efter AHEAD AWARDS. Her modtog Hotel Sanders den prestigefyldte kåring som Årets Hotel foran giganter som Hotel Crillon Paris og Mandrake London, der fik en henholdsvis anden og trejde plads.

hotel sanders tagterasse terasse
© Hotel Sanders

Det skarpe dommerpanel bestod af erfarne og kyndige navne indenfor design, interiør og arkitektur, der uddelte prisen som Årets Hotel på ud fra kriteriet om at kombinere arkitektur og design med henblik på at skabe en ekstraordinær gæsteoplevelse.

Her blev især Hotel Sanders evne til at kombinere den kulturelle og kreative scene med eksklusivitet fremhævet.

Læs også: Stjæl stilen fra hotellerne

hotel sanders soveværelse
© Hotel Sanders

Udover at blive kåret til Årets Hotel blev Hotel Sanders nomineret i hele tre kategorier; Guestroom, Suite og Hotel Renovation & Restoration.

Med Hotel Sanders spektakulære indretning og 54 skræddersyede værelser har hotellet fået utrolig meget opmærksomhed, så det er fuldt ud forståeligt, at Hotel Sanders vandt prisen for Hotel Renovation & Restoration.

hotel sanders stue suite københavn
© Hotel Sanders

Den prestigefyldte anerkendelse er ikke ny for Hotel Sanders, der tidligere er blevet omtalt i indflydelsesrige magasiner som Travel Leisures, Condé Nast og Wallpaper.

Læs også: Stjæl stilen fra restauranterne

hotel sanders badeværelse messing københavn
© Hotel Sanders