herman k penthouse suite hotel
© Herman K

Stjæl stilen fra hotellerne

Der er intet mere luksuriøst end at overnatte på hotel. Bliv inspireret af vores yndlingsværelser og skab selv stilen derhjemme.

Herman K

Herman K er Brøchner Hotels nyeste skud på stammen. Hotellet ligger lige ved Kongens Nytorv, men Herman K har meget mere at byde på end blot den gode beliggenhed. Værelserne er indrettet i en futuristisk og monokrom stil med rige teksturer og lækre detaljer.

fame lænestol ide møbler
© IDEmøbler

Lænestolen i kunstlæder har stærke vintage-referencer med de kviltede detaljer og den bølgede form. Læderstolen er en klassisker i hjemmet med det dekadente udtryk.

Findes også i cognac, 2.499 kr., IDEmøbler

chamba nordic alexandra vase
© Chamba Nordic

Den store vase står smukt på både gulvet eller bordet, hvor den fyldige form skaber en helt særlig stemning i indretningen. Kombinationen af det matte, teksturerede og det spejlblanke materiale er en fin detalje.

Findes i flere størrelser, 1.999 kr., Chamba Nordic

handvärk sofabord marmor
© Handvärk

Sofabordet fra Handvärk er essensen af nordisk elegance. Den sorte marmorbordplade er en moderne version af det klassiske klinkebord, mens det lave stel giver bordet et afslappet udtryk.

Findes i flere farver, Handvärk

nobis suite hotel daybed seng soveværelse
© Nobis Hotel

Nobis Hotel

På Nobis Hotel er der skabt et miljø, der på smukkeste vis kombinerer moderne design med det klassiske og tidløse. Kombinationen gør, at hotellet emmer af sjæl og historie, hvor hver detalje er nøje udvalgt.

ch25 stol lænestol carl hansen søn
© Carl Hansen & Søn

Kontrasten mellem det lyse papirgarn og det mørktlakerede eg giver den klassiske stol lidt dramatik. Selve sædet og ryglænet er flettet med en særlig teknik, der gør loungestolen utrolig holdbar og komfortabel.

Findes i flere farver, Hans J. Wegner, 20.985 kr., Carl Hansen & Søn

house doctor daybed comma brun
© House Doctor

Den smalle daybed fra House Doctor er fin til både soveværelset og stuen. Det bløde sæde er lavet af skum og polyester, der gør den behagelig at sidde på. Samtidig giver det en fin kontrast til det rå stel i stål.

Findes i flere farver, House Doctor

fabula balder kelimtæppe blå
© Fabula

Det tykke kelimtæppe er håndvævet i newzealandsk uld og hør, der giver en lækker, rig tekstur. Blandingen af uld og hør i en stram vævning giver tæppet en bevidst, slidt overflade, der kun bliver smukkere med tiden.

Findes i flere farver, fra 4.099 kr., Fabula

hotel sanders seng soveværelse lænestol
© Hotel Sanders

Hotel Sanders

Hotel Sanders er essensen af afslappet luksus, hvor kunst, design og kreativitet er nøgleordene for hotellets indretning. Her er der fokus på tunge teksturer og rige detaljer, der gør, at hotellet kunne være taget ud af et teaterstykke.

nordal ibex sennep lænestol
© Nordal

Den høje lænestol har et elegant design med et gyldent understel og sennepsfarvet betræk i velour. Designet giver et vintage udtryk til indretningen, mens stolen har utrolig god siddekomfort.

4.949 kr., Nordal

ethnicraft teak air bed sengeramme sengestel
© Ethnicraft

Sengerammen er en nyfortolkning af den klassiske sengeramme, der kan virke lidt bastant i rummet. Rammen har et let udtryk, da gavlen er løftet et par centimeter over madrassen, hvilket får sengen til at synes mindre og mere luftig.

Findes i to størrelser, Ethnicraft

tribeca warren wall lamp brass menu
© Menu

Væglampen er inspireret af glamouren i 1930'ernes New York. Lampen står i en skarp vinkel ud fra væggen, der nemt kan justeres efter behov.

Findes i flere farver, Menu

nimb hotel soveværelse seng
© Nimb

Nimb Hotel

Nimb Hotel ligger i midten af Tivoli, der skaber en nærmest magisk atmosfære, men værelserne er mindst lige så fortryllende. Hvert værelse er designet med sans for de små detaljer med både moderne møbler og udvalgte antikviteter.

beovision horizon bang olufsen
© Bang & Olufsen

Fjernsynet fra Bang & Olufsen skal ses som en investering, der kommer tifoldigt tilbage. Det enkle og nordiske design er en naturlig del af hjemmet, uanset hvor fjernsynet bliver placeret.

Findes i to størrelser, fra 23.495 kr., Bang & Olufsen

ellos himmelseng sengeramme hanna
© Ellos

Himmelsengen giver en eksklusiv elegance til soveværelset. Rammen er lavet af mahognibejdset gummitræ, der har en dyb chokoladefarve, der er nem at style i rummet.

Findes også i hvid, 4.499 kr., Ellos

lightyears kaiser bordlampe fritz hansen
© Lightyears

Bordlampen er traditionelt Bauhaus-design, der er fremstillet i stål og messing. Kaiser Idell-lampen er en klassiker i hjemmet, der giver et moderne og funktionelt udtryk.

Findes også i sort, Christian Dell, 3.895 kr., Fritz Hansen