© Foto: Anders Schønnemann Nytår Nytårstorsk med korianderolie og lavasalt Glem alt om den klassiske nytårstorsk, og prøv i stedet denne lille delikate anretning. Af Lone Kjær — 28. december 2017 nytår Nytårstorsk med korianderolie og lavasalt Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Korianderolie ½ stort bundt koriander ½ tsk. flagesalt ½ dl olivenolie Nytårstorsk 200 g torskefilet uden skind og ben ½ citron (saften) peber Topping ½ tsk. granatæble lavasalt Sådan gør du Forberedelse dagen før Skyl koriander, og slyng den tør Hak korianderen Lun olien, den skal være fingervarm Hæld den i en blender sammen med koriander og salt Blend i ca. 2 min Hæld olien til afdrypning i en sigte med et kaffefilter, inden den hældes på en flaske Opbevar olien på køl På selve dagen Læg torsken i et smurt ovnfast fad, og dryp citronsaft over Krydr med peber, og bag fisken i ovnen ved 175 0 i ca. 10 min., til kødet deler sig i flager Halvér granatæblet, og pres kerner og saft ud Anret torsk i små skåle med korianderolie, granatæblekerner og krydr med lavasalt Her finder du opskriften på de delikate hummershots. Se også hele nytårsmenuen med den perfekte tidsplan. Relateret Nytår 17 sublime hovedretter til nytår, der tager nytårsmiddagen til det næste niveau Nytår 23 lækre bud på forretten til din nytårsmiddag Nytår 10 formidable velkomstdrinks til nytår, der skyder nytårsaften i gang med et brag Nytår 26 nytårsdesserter, dine gæster vil elske Nytår 12 skønne cocktails med champagne – perfekt til nytårsaften Nytår Velkomstdrink til nytårsaften: Rosenbobler