Nytår Nytårstorsk med korianderolie og lavasalt Glem alt om den klassiske nytårstorsk, og prøv i stedet denne lille delikate anretning. Af Lone Kjær — 28. december 2017 #nytår © Anders Schønnemann Nytårstorsk med korianderolie og lavsalt 4 personer Det skal du bruge:Korianderolie 1 stort bundt koriander 1 tsk. flagesalt 1 dl. olivenolie Nytårstorsk 3-400 g torskefilet uden skind og ben Citronsaft af 1 citron Peber 1 stk. granatæble Lavasalt Sådan gør du:Forberedelse dagen før: Skyl koriander, og slyng den tør Hak korianderen Lun olien, den skal være fingervarm Hæld den i en blender sammen med koriander og salt Blend i ca. 2 min Hæld olien til afdrypning i en sigte med et kaffefilter, inden den hældes på en flaske Opbevar olien på køl På selve dagen: Læg torsken i et smurt ovnfast fad, og dryp citronsaft over Krydr med peber, og bag fisken i ovnen ved 175 0 i ca. 10 min., til kødet deler sig i flager Halvér granatæblet, og pres kerner og saft ud Anret torsk i små skåle med korianderolie, granatæblekerner og krydr med lavasalt Her finder du opskriften på de delikate hummershots. Se også hele nytårsmenuen med den perfekte tidsplan. Relateret Nytår Hummertoast med kaviar Nytår 26 nytårsdesserter, dine gæster vil elske Nytår 12 skønne cocktails med champagne – perfekt til nytårsaften Nytår Den klassiske nytårscocktail: French 75 Nytår Nytårsdessert: Panna cotta med bærkompot og hasselnødder Nytår Kok og fiskehandler i Torvehallerne deler sin bedste nytårsmenu