© Anders Schønnemann

Servér den perfekte Halloweenmiddag for dine gæster

Halloween står for døren, og hvis du venter gæster, har vi en skræmmende god menu parat, som med garanti vil imponere.

En skræmmende god Halloweenmenu

Til 4 personer

Halloween falder d. 31 oktober, og med Halloween følger masser af uhygge og gys efter mørkets frembrud, når hekse, genfærd og andre udklædte stemmer dørklokker. Halloween er oprindeligt en amerikansk tradition, men vi elsker festligheder, og Halloween er altid en god anledning til at fest og farver.

Uanset om du er til udklædning eller ej, kan du sagtens fejre aftenen i godt selskab og en god menu, og hvis du ikke fejrer Halloween, vil menuen også egne sig til en mere almindelig gæstemiddag i oktober.

Start med en lækker drink, og servér derefter en lækker 3-retters bestående af sort risotto med syltet havtorn, svinebryst med quinoa og græskar og rund af med en sød pærefrangipane med en dulce de leche-parfait.

Opskrift på margarita med blodappelsin
© Anders Schønnemann

Margarita med blodappelsin

En (u)hyggelig aften begynder med en god drink, så alle mand får noget at styrke sig på. Der er spark i denne margarita.

Du finder opskriften på margarita med blodappelsin her.

© Anders Schønnemann

Risotto med syltet havtorn

Der er noget dragende over denne mørke risotto, som får sin smukke farve fra blæksprutteblæk. Risottoen smager vidunderligt med smørstegte kammuslinger og syltet havtorn.

Kom direkte til opskriften på risotto med havtorn her.

Opskrift på svinebryst med quinoa, brombær og græskar
© Anders Schønnemann

Svinebryst med quinoa, brombær og græskar

Tilberedningstiden ser måske lidt uoverskuelig ud, men har du først smagt svinebryst tilberedt ved svag varme, så er du ikke i tvivl om, at det er hele ventetiden værd.

Få opskriften på svinebryst her.

Opskrift på pærefrangipane
© Anders Schønnemann

Pærefrangipane med dulce de leche-parfait

Aftenens søde punktum består af en velsmagende, saftig kage med pære og en vidunderlig parfait med flydende karamel.

Du finder opskriften på pærefrangipane her.