Tivoli løfter sløret: Her er årets juletema

Efter sidste års aflysning er Tivoli klar med et storslået juleprogram, der sparker julefesten i gang for store som små.

Jul i Tivoli
© Lasse Salling

Hjerternes fest

Traditionen tro slår Tivoli dørene op og inviterer gæster og besøgende i alle aldre til storslået julemagi i den funklende have. I år har Tivoli gjort noget ekstra ud af julehyggen for at markere, at man kan samle sine kære igen, og derfor er temaet Hjerternes fest. Jul i Tivoli kan opleves fra 19. november til 2. januar.

Overalt i Tivoli vil man kunne opleve hjertedekorationer i løbet af julen - både på alleen, hvor de vil hænge side om side med Svarowski-krystaller og i form af et 3,5 meter højt glødende hjerte foran Nimb.

Funklende lysdesign

Foruden hjerter og krystaller, kan besøgende glæde sig til et lysshow ud over det sædvanlige. Tivoli er kendt for imponerende lysdesign og -opsætninger, særligt i forbindelse med julen, og i år er ingen undtagelse. Hver dag tændes over 1 million lyspunkter, og ved søen i Tivoli opsættes en lystunnel, man kan gå på opdagelse i. Her kan man også opleve et gigantisk træ pakket ind i frostklar og vinterhvidt lys.

LÆS OGSÅ

Jul i Tivoli
© Lasse Salling

Hvid jul

Selvom temperaturerne ikke tyder på, at vi kan forvente sne forude, så vil det være at finde i Tivoli. Der er blandt andet indkøbt over 1000 juletræer, som bliver prydet med sne gennem hele december, mens Tivolis klassiker Snedronningen også er på programmet igen.

Snedronningen kan opleves fra den 1. december, og det er igen Oh Land, der står bag musikken, mens Dronning Margrethe står bag kostumer og scenografi. Det er Tivolis hidtil største og dyreste balletopsætning, der også vil kunne opleves i en mere familievenlig version.

Snedronningen i Tivoli
© Per Morten Abrahamsen

LÆS OGSÅ

Koncerter og julemad

Som sædvanlig byder Tivoli på masser af god julestemning, og her er musik og julemad et must. I år kan gæster blandt andet glæde sig til et fantastisk Lucia-optog den 13. december, når 100 luciasangere går gennem haven, Christmas Cabaret, jule- og nytårskoncert samt masser af lækker julemad og godter.

På Nimb kan man hver søndag i advent høre jazz, når der inviteres til Afternoon Tea foran pejsen, hvor der blandt andet serveres østers-, trøffel- og kaviaranretninger.

Læs meget mere om jul i Tivoli her.

LÆS OGSÅ