Smukke rammer på verdens tredjestørste dokumentarfilmfestival

Verdens tredjestørste dokumentarfilmfestival CPH:DOX byder på filmvisninger, koncerter, debatter og VR-biograf i suveræn indretning med specialfremstillede møbler af festivalens hovedsponsor Normann Copenhagen.

CPH:DOX indtager Kunsthal Charlottenborg

Københavns internationale dokumentarfilmfestival byder dig velkommen fra den 16. til 26. marts, hvor Kunsthal Charlottenborg omdannes til et hovedkvarter for dokumentarfilmfestivalen CPH:DOX.

Under festivalen kan du opleve filmvisninger, koncerter, debatter, virtual reality-biograf og udstillingen 'Welcome Too Late'.

Social Cinema

På dette års festival kan 250 gæster tage plads i en på de skræddersyede sofarækker i Danmarks allerførste Social design biograf. 110 meter lange rækker af ’Rope’ modulsofaen fra Normann Copenhagen skaber en uformel atmosfære. Formålet med dette projekt handler om at bringer mennesker sammen, så de kan dele filmoplevelser i et afslappet miljø.

© Normann Copenhagen

Monokromt blå

Det monokrome blå hverdagsrum vil blive benyttet til en hel del events under festivalen, og er møbleret som et køkken med køkkenø og høje barstole. Gæsterne kan også sidde ned på store firkantede blå pufs, der er placeret i resten af rummet, som isflager på en åben sø.

VR-biograf

Virtual reality har grebet den moderne verden, hvilket festivallen har benyttet sig af ved at etablere en VR-biograf.
Pudderfarvede stole er placeret på lange rækker, hvor gæsterne kan forsvinde ind i et alternativt univers, ved at benytte den seneste teknologi inden for virtual reality.

Se udstillingen

Du kan se dokumentarfilmfestivalen på Kunsthal Charlottenborg i Nyhavn 2, 1051 København K. Festivalen finder sted i perioden torsdag den 16. marts til søndag den 26. marts fra 10-22 hver dag. Udvalgte dage vil kunsthallen være åben tidligere eller til senere i forbindelse med specialarrangementer.

Der er gratis entré til den nuværende udstilling 'Welcome Too Late', men er du interesseret i at se filmvisninger og arrangementer, skal der købes billet eller betales entré.

Læs mere om dokumentarfilmfestivalen her.