Nu bliver flymaden gourmet

Singapore Airlines havde udstukket en konkurrence om hvem der skulle blive den fremtidige kok bag maden ombord på ruten København-Singapore. Finalen stod mellem anerkendte Kiin Kiin, Dragsholm Slot og Maarbjerg - og nu er vinderen fundet.

Og vinderen er:

Mikkel Maarbjerg. Maarbjerg er den ene halvdel af kokke-duoen Kirk og Maarbjerg. Onsdag d. 4 november vandt han konkurrencen om at skabe den gourmet-mad, som fremadrettet skal serveres på både Economy Class og Business Class for Singapore Airlines rute mellem København og Singapore. I højderne påvirkes smagsløgene og der er derfor mange ting at tage hensyn til, når man skal lave gourmet-mad til luften. Derudover skal maden kunne produceres i forvejen og blot opvarmes ombord på fartøjet samtidig med at den beholder både smag, duft og konsistens.

Mikkel Maarbjerg

”Det har været yderst interessant at deltage i konkurrencen om at skabe den bedste fremtidige flymad til Singapore Airlines, og jeg glæder mig enormt til at være med til at forløse det i luften i samarbejde med både flyselskabet og Gate Gourmet. Det bliver spændende at se, hvor meget vi kan løfte barren for flymad helt generelt, og jeg er stolt over at være med i processen”, fortæller Mikkel Maarbjerg.