Se de 10 smukkeste barer i verden

En stilfuld indretning kan gøre alverden til forskel, når man besøger barer og restauranter rundt omkring i verden. Se galleriet med de 10 aboslut smukkeste af slagsen!

Arnaud’s French 75, New Orleans
© Arnaud’s French 75

Vi elsker denne smukke bar! Det mørke træ, den hyggelige atmosfære og det sjove gulv gør stemningen i denne bar helt særlig.

The Broken Shaker, Miami
© Freehand Miami

Særligt den smukke belysning giver The Broken Shaker en følelse af hjemlig hygge. Udenfor finder man en pool, hvor man kan sidde og nyde de lækreste drinks.

Green Russel, Denver
© Green Russel

Denne smukke bar i Denver har centreret indretningen omkring den røde farve – se bare de fantastiske stole i rødt læder!

Ordinary, New Haven
© Ordinary

Bygningen, hvori Ordinary ligger, har huset adskillige barer siden 1700-tallet. Hver eneste onsdag har denne luksuriøse bar en form for tema, der tages udgangspunkt i, når der mikses lækre drinks.

Candelaria, Paris
© Candelaria

Atmosfæren er skøn og hyggelige i denne lille, franske bar midt i Paris. Indretningen er hule-agtig og dunkel, og de mange levende lys gør stemningen ekstra skøn og afslappende.

Lobster Bar & Grill, Hong Kong
© Lobster Bar & Grill

Den smukke bar og restaurant emmer af luksus og er indrettet i fine, blålige nuancer. Midt i restauranten findes også et imponerende akvarium.

New York Bar, Tokyo
© Park Hyatt

Den luksuriøse bar er placeret på toppen af Park Hyatt Hotel i Tokyo, Japan. Udover lækre drinks kan du både nyde livebandets jazzmusik og den fantastiske udsigt.

Operation Dagger, Singapore
© Operation Dagger

Baren i Singapore er indrettet minimalistisk og moderne i lyst træ. Og så er den udstyret med den fineste sky af lys fra loftet.

In De Wildeman, Amsterdam
© In De Wildeman

Bordene er små og man sidder tæt, når man nyder sin øl eller cider på In De Wildeman. Baren er dekoreret med alverdens nips, som kun bidrager til hyggen i den gamle, hollandske bar.

Artesian, London
© Artesian

Man har næsten ikke lyst til at forlade denne smukke, lilla-indrettede bar i London. Der er højt til loftet, gigantiske og smukke lysekroner og de fineste møbler holdt i farven lilla.