Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Oslobåden sigter efter stjernerne og hyrer Michelinkokke

Oslobåden har netop åbnet gourmetrestauranten Sjø, hvis koncept bl.a. er udviklet af tidligere Noma-kok Søren Westh.

Oslobåden DFDS restaurant sjø michelinstjerne

© .506

© .506

Oslobåden er for mange ikke den første tanke, man får, når man tænker på store, kulinariske oplevelser. Men det bliver det måske i fremtiden...?

DFDS har fået en ambition om at komme i det fine selskab. Fremover satser de nemlig på at tilbyde stor madkunst til gæsterne på Oslobåden.

Derfor har de ændret navn på deres restaurant Marco Polo, som nu hedder Sjø. Med et nyt navn følger et nyt koncept, som består af et nyt køkken, en ny menu og hjælp udefra.

Som konsulent har de ansat erfarne Søren Westh, der tidligere har været kok på Noma.

Derudover har kokkene fået en ny chef – Christian Mortensen – som er tidligere køkkenchef på Kul i Kødbyen og The Paul i Tivoli, der holdt en Michelin-stjerne i 7 år.

Christian Mortensen (til venstre) og Søren Westh (i midten) gør forretten dansk kongekrabbe klar. Tjeneren Benny står klar.

© DFDS

Kolde og varme retter på menuen

Menu på Sjø består af kolde og varme retter fra det skandinaviske køkken. Man kan sammensætte sin menu med 4 eller 5 retter, eller begive sig ud på "Rejsen" – en 7-retters skandinavisk madfortælling inkl. vinmenu.

En 4-retters-menu koster 450 kr., en 5-retters koster 500 kr. og "Rejsen" inkl. vin koster 1500 kr.

Du kan læse mere om Sjø her.

rodfrugter Sjø Oslobåden DFDS restaurant

© DFDS

Relaterede Artikler