Studies of a Table udstilling
© &Tradition

Nu kan du få fingrene i bordene fra anerkendt &Tradition-udstilling

Nu kommer de fem borde fra Studios of a Table under hammeren hos Bruun Rasmussen.

Et bord der bryder grænser

&Tradition præsenterede på dette års 3daysofdesign udstillingen Studies of a Table, hvor fem designere og design studios fra verden over blev bedt om at skabe et bord, der brød med de gængse grænser for opfattelsen af et klassisk bord. Designerne skulle i deres design lade sig inspirere af det land, de kommer fra.

Nu kommer de fem kunstneriske borde under hammeren hos Bruun Rasmussen på en online auktion. Alle indtægterne herfra går til velgørenhed udvalgt af de enkelte designere, som støtter kunst, kreativitet og iværksætteri.

Table Cloth af All the Way to Paris
© &Tradition

Table Cloth af All the Way to Paris

Danmark & Sverige
Dette bord kombinerer et råt udtryk fra aluminium-materialet med rene, bløde former og giver designet et industrielt og elegant udtryk.

Khokhar af Studio Raw Material
© &Tradition

Khokhar af Studio Raw Material

Indien
Det kunstneriske bord af Studio Raw Material er lavet i et smukt, gult marmor-materiale. Det iøjnefaldende materiale gemmer derudover på spændende, forhistoriske fossiler, som dermed bliver en del af bordets unikke design.

Don’t be a Square af Stellenbosch Art Foundry
© &Tradition

Don’t be a Square af Stellenbosch Art Foundry

Sydafrika
Her kombineres et væld af smukke materialer såsom rustfrit stål, aluminium, bronze samt glas. Tilsammen skaber materialerne et smukt bord udviklet i et tetrislignende design.

Éclair af Teruhiro Yanagihara
© &Tradition

Éclair af Teruhiro Yanagihara

Japan
Dette bord er skabt med udgangspunkt i traditionel, japansk håndværksteknik og består af en lang række komplekse træsamlinger og metoder. Tilsammen skaber de et visuelt enkelt og samtidig virkelig detaljeret design.

Tulip Table af Spirtual Objects
© &Tradition

Tulip Table af Spirtual Objects

USA
Det elegante Tulip-bord af Spirtual Objects leger med både farver og former og er skabt med det formål at udstråle optimisme og sødme. Et design, som i den grad utfordrer normerne inden for bord design.

Se bordene, inden de kommer på auktion

Inden bordene kommer på auktion, har du mulighed for at se dem på Lindencrones Palæ i København den 20. oktober kl. 17-20. Selve auktionen afholdes på Bruun Rasmussens hjemmeside den 25. oktober fra kl. 19.

LÆS OGSÅ