Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

25 smukke spiseborde der vil opgradere ethvert hjem

Spisebordet er det moderne hjems hjerte. Find det der netop passer din stil: Om det er et rundt spisebord, firkantet, hvidt eller noget helt andet er op til dig.

Vi samles om spisebordet

Et spisebord kan være rustikt og robust og tåle små fedtfingre og varme gryder, det kan være enkelt og grafisk i sit udtryk og signalere singleliv og kontrol. Spisebordet kan være stiligt og eksklusivt og stå som et smykke i stuen eller måske være futuristisk og fungere som et statement.

Skal du med på moden og finde dig et rundt spisebord, eller er du mere til det klassiske og firkantet bord? Uanset om man er til eg, glas, corian, plast eller marmor, store eller små borde, så finder du inspiration her.

© Fritz Hansen

Fritz Hansen spisebord

PK54 spisebordet kombinerer på smuk vis en cirkulær overflade med en kvadratisk sokkel. Overfladen er præget af fascinerende og uformelle årer skabt af naturen selv.

Bordet findes i 5 forskellige marmor overflader, 63.908,00 kr., Fritz Hansen.

© Bruunmunch

Bord i massiv eg

Med sine bløde kurver, robuste materialer og smuk dansk håndværk, vil dette spisebord fra Bruunmunch med garanti pynte i spisestuen samt skabe latter og gode minder.

PLAYdinner er navnet på bordet og fås i tre forskellige farver. Bordet i massiv eg forhandles i her, 16.995,00 kr.

© Janua

Bjælke bord

Det er designer Bernd Benninghoff, der har udviklet Clamp Table for tyske Janua. Fremstillet af 200 år gamle egebjælker. 47.450 kr., Janua.

© &Tradition

Skandinavisk præget spisebord

In Between Table designet af Sami Kallio for &Tradition er med sine drejede ben en hyldest til den skandinaviske designarv og håndværket. 9.995 kr., &Tradition her.

© Noyer

Dansk design

Noyer er et dansk brand, der har indgået en pagt med amerikansk valnød. Firmaet tilbyder et raffineret, rustikt plankebord i et design af høj kvalitet.

Spisebord, i amerikansk valnød med kobberdetaljer, fra 32.900 kr., Noyer.

© Naver Collection

Langbord

Langbordet Plank De Luxe fra Naver Collection er et råt plankebord med et stel i rustfrit børstet stål. Stellets skulpturelle konstellation tilfører en elegant lethed til bordet.

Plank De Luxe, Naver Collection. Se her.

© Canett

Rustikt og unikt spisebord

Pynt din spisestue med dette rustikke spisebord fra Canett. Spisebordet har naturlige revner og sprækker fra smedeprocessen, hvilket gør dette helt unikt.

Spisebordet er i olieret vildeg og forhandles hos Unoliving, 13.999,00 kr.

© Skagerak

Firkantet spisebord

Et elegant spisebord med slanke ben og et let udtryk. Bordet er af en smuk blanding af nordisk og japansk indretningsstil.

Georg, egetræ, 10.995,00 kr., Skagerak. Find bordet her.

© Steeldomus

Rundt spisebord

Dette runde spisebord fra Steeldomus har på fornemmeste måde skabt en balance mellem det rustikke og det lette. De massive bordben bliver blødgjort af den lette glas bordplade.

Dolmen, 7.262,00 kr., Steeldomus.

© BoConcept

Nordisk minimalisme

Torino spisebord fra BoConcept er minimalistisk og passer perfekt ind i den moderne nordiske indretning!

Torina spisebord, BoConcept, 4.799,00 kr. Du finder det her.

© Warm Nordic

Et spisebord der kan holde til varme

Et både stilrent og funktionelt spisebord fra Warm Nordic. Varme genstande kan nemlig stilles direkte på spisebordet. Stellet og kakler kan fås i flere smukke farver.

Herringbone Tile, Warm Nordic, 19.999,00 kr.

© Hoplà

Rundt spisebord

Hoplà-bordet er et elegant, men samtidig et uformelt designbord. Hvis du går efter det minimalistiske og moderne stil er Hoplà-bordet det oplagte spisebord for dig!

Hoplà fås i mange forskellige farver. Slidedesign, pris ikke oplyst.

© Ferm Living

Spisebord med et personligt præg

Dette spisebord fra Ferm Living kombinerer så smukt moderne farver og elegante overflader. Bordpladerne kan kombineres med bukke i forskellige farver, hvilket giver et personligt tvist på bordet.

Mingle Table Top, Ferm Living, 6.499,00 kr.

© Hay

Smukt spisebord fra Hay

Spisebordet er designet af Leif Jørgensen for Hay og er ultra funktionelt, da det kan tilpasses i højden og findes i flere farver.

Loop Stand Round, fra 4.849,00 kr., Hay. Find det her.

© Unoliving

Stilrent og rundt spisebord

Et stilrent rundt spisebord fra House Doctor. Bordpladen er i mangotræ og skaber en smuk kontrast til de sortmalede bordben.

House Doctor Club Spisebord, forhandles hos Unoliving, 7.899,00 kr.

© Ferm Living

Bord fra Ferm Living

En elegant overflade med spændende og moderne farve udgør denne rektangulære bordplade. Pladen kombineres med bordbukke efter din smag og skaber tilsammen det perfekte spisebord.

Bordplade, 5.499,00 kr., Ferm Living. Her finder du det.

© Fredericia

Tidløst design

Dette smukke spisebord fra Fredericia er tidløst og har fokus på daglig funktion. Bordet vil i sig selv med garanti løfte spisestuens udtryk til nye højder.

Taro Table, Fredericia, pris ikke oplyst.

© Gubi

Spisebord fra Gubi

Spisebordet er designet af Komplot Design for Gubi. Overfladen findes i tre forskellige nuancer af marmor, og benene i tre fine træsorter.

Rundt spisebord, Gubi. Køb det her.

© Carl Hansen & Søn

Hans J. Wegner bord

Bordet er designet af Hans J. Wegner og er udformet med elegante kanter med øje for hver små detalje. Dette bord udtrykker på bedste vis designerens delikate, men selvsikre touch.

CH327 Dining Table, Carl Hansen & Søn. Find der her.

© Woud

Rektangulært spisebord

Dette rektangulære spisebordbord er simpelt og symmetrisk at kigge på, men når man ser nærmere på det, vil man finde små fine detaljer.

Bordet er designet af Signe Hytte, 8.899,00 kr., Woud.

© Andersen Furniture

Bløde former

Det karakteristiske bord fra Andersen Furniture nytænker formen på spisebordet, og har med bløde former skabt et bord med organiske linjer.

T8, 11.950,00 kr., Andersen Furniture.

© IKEA

IKEA spisebord

Smukt bord med masser af karakter fra IKEA. Det runde spisebord er praktisk og gør det ofte muligt med ekstra siddepladser. Dette runde spisebord i brun egetræsfiner er et smukt bud herpå.

Mörbylånga, IKEA, 3.499,00 kr. Her finder du det.

© PH Furniture

Designer bord

Dette spisebord blev designet i 1937, og er definitionen på tidsløst design.

Spisebords typen samt ben og bordplade kan du selv kombinere som du har lyst, PH Furniture.

© Bruunmunch

Kontrastfyldt design

De runde former og de robuste materialer brugt i spisebordets design står i en flot kontrast til hinanden.

Bordets overflade findes i 7 forskellige varianter, Bruunmunch.

© BoConcept

Spisebord med udtræk

Milano spisebordet fra BoConcept er et smukt møbel, der vil med garanti pynte i enhver spisestue. Den robuste og iøjefaldende søjlefod tilfører et moderne og unikt look. Ydermere kan det indbyggede udtræk tilføje flere siddepladser.

Milano, BoConcept, 21.290,00 kr.

Relaterede Artikler