25 smukke spiseborde der vil opgradere ethvert hjem

Spisebordet er det moderne hjems hjerte. Find det der netop passer din stil: Om det er et rundt spisebord, firkantet, hvidt eller noget helt andet er op til dig.

Et spisebord kan være rustikt og robust og tåle små fedtfingre og varme gryder, det kan være enkelt og grafisk i sit udtryk og signalere singleliv og kontrol. Spisebordet kan være stiligt og eksklusivt og stå som et smykke i stuen eller måske være futuristisk og fungere som et statement.

Skal du med på moden og finde dig et rundt spisebord, eller er du mere til det klassiske og firkantet bord? Uanset om man er til eg, glas, corian, plast eller marmor, store eller små borde, så finder du inspiration her.

Rundt spisebord i marmor

© Fritz Hansen

PK54 spisebordet kombinerer på smuk vis en cirkulær overflade med en kvadratisk sokkel. Overfladen er præget af fascinerende og uformelle årer skabt af naturen selv.

Bordet findes i 5 forskellige marmor overflader, 63.908,00 kr., Fritz Hansen.

Bruunmunch Spisebord i i mørk eg

© Bruunmunch

Med sine bløde kurver, robuste materialer og smuk dansk håndværk, vil dette spisebord fra Bruunmunch med garanti pynte i spisestuen samt skabe latter og gode minder.

PLAYdinner er navnet på bordet og fås i tre forskellige farver. Bordet i massiv eg forhandles i Illums Bolighus, 16.995,00 kr.

Langbord i egebjælkler

© Janua

Det er designer Bernd Benninghoff, der har udviklet Clamp Table for tyske Janua. Fremstillet af 200 år gamle egebjælker. 47.450 kr., Janua.

To-personers rundt spisebord

© &Tradition

In Between Table designet af Sami Kallio for &Tradition er med sine drejede ben en hyldest til den skandinaviske designarv og håndværket. 9.995 kr., &Tradition.

Plankebord i amerikansk valnød

© Noyer

Noyer er et dansk brand, der har indgået en pagt med amerikansk valnød. Firmaet tilbyder et raffineret, rustikt plankebord i et design af høj kvalitet.

Spisebord, i amerikansk valnød med kobberdetaljer, fra 32.900 kr., Noyer.

Langbordet Plank De Luxe

© Naver Collection

Langbordet Plank De Luxe fra Naver Collection er et råt plankebord med et stel i rustfrit børstet stål. Stellets skulpturelle konstellation tilfører en elegant lethed til bordet.

Plank De Luxe, Naver Collection, pris ikke oplyst.

Canett spisebord rustikt

© Canett

Pynt din spisestue med dette rustikke spisebord fra Canett. Spisebordet har naturlige revner og sprækker fra smedeprocessen, hvilket gør dette helt unikt.

Spisebordet er i olieret vildeg og forhandles hos Unoliving, 13.999,00 kr.

Stilrent spisebord fra Skagerak

© Skagerak

Et elegant spisebord med slanke ben og et let udtryk. Bordet er af en smuk blanding af nordisk og japansk indretningsstil.

Georg, egetræ, 10.995,00 kr., Skagerak.

Gennemsigtigt spisebord

© Steeldomus

Dette runde spisebord fra Steeldomus har på fornemmeste måde skabt en balance mellem det rustikke og det lette. De massive bordben bliver blødgjort af den lette glas bordplade.

Dolmen, 7.262,00 kr., Steeldomus.

BoConcept spisebord i hvid

© BoConcept

Torino spisebord fra BoConcept er minimalistisk og passer perfekt ind i den moderne nordiske indretning!

Torina spisebord, BoConcept, 4.799,00 kr.

Herringbone Tile spisebord

© Warm Nordic

Et både stilrent og funktionelt spisebord fra Warm Nordic. Varme genstande kan nemlig stilles direkte på spisebordet. Stellet og kakler kan fås i flere smukke farver.

Herringbone Tile, Warm Nordic, 19.999,00 kr.

Slidedesign hoplá spisebord i hvid

© Hoplà

Hoplà-bordet er et elegant, men samtidig et uformelt designbord. Hvis du går efter det minimalistiske og moderne stil er Hoplà-bordet det oplagte spisebord for dig!

Hoplà fås i mange forskellige farver. Slidedesign, pris ikke oplyst.

Ferm Living spisebord

© Ferm Living

Dette spisebord fra Ferm Living kombinerer så smukt moderne farver og elegante overflader. Bordpladerne kan kombineres med bukke i forskellige farver, hvilket giver et personligt tvist på bordet.

Mingle Table Top, Ferm Living, 6.499,00 kr.

Et hvidt spisebord efter din smag

© Hay

Spisebordet er designet af Leif Jørgensen for Hay og er ultra funktionelt, da det kan tilpasses i højden og findes i flere farver.

Loop Stand Round, fra 4.849,00 kr., Hay.

Unoliving rundt spisebord

© Unoliving

Et stilrent rundt spisebord fra House Doctor. Bordpladen er i mangotræ og skaber en smuk kontrast til de sortmalede bordben.

House Doctor Club Spisebord, forhandles hos Unoliving, 7.899,00 kr.

Morderne farver

© Ferm Living

En elegant overflade med spændende og moderne farve udgør denne rektangulære bordplade. Pladen kombineres med bordbukke efter din smag og skaber tilsammen det perfekte spisebord.

Bordplade, 5.499,00 kr., Ferm Living.

Fredericia spisebord i lys eg

© Fredericia

Dette smukke spisebord fra Fredericia er tidløst og har fokus på daglig funktion. Bordet vil i sig selv med garanti løfte spisestuens udtryk til nye højder.

Taro Table, Fredericia, pris ikke oplyst.

Gubi rundt spisebord

© Gubi

Spisebordet er designet af Komplot Design for Gubi. Overfladen findes i tre forskellige nuancer af marmor, og benene i tre fine træsorter.

Rundt spisebord, Gubi.

Carl Hansen & Søn spisebord

© Carl Hansen & Søn

Bordet er designet af Hans J. Wegner og er udformet med elegante kanter med øje for hver små detalje. Dette bord udtrykker på bedste vis designerens delikate, men selvsikre touch.

CH327 Dining Table, Carl Hansen & Søn, pris ikke oplyst.

Klassisk og let

© Woud

Dette rektangulære spisebordbord er simpelt og symmetrisk at kigge på, men når man ser nærmere på det, vil man finde små fine detaljer.

Bordet er designet af Signe Hytte, 8.899,00 kr., Woud.

Spisebord med organisk form

© Andersen Furniture

Det karakteristiske bord fra Andersen Furniture nytænker formen på spisebordet, og har med bløde former skabt et bord med organiske linjer.

T8, 11.950,00 kr., Andersen Furniture.

Ikea rundt brunt spisebord

© IKEA

Smukt bord med masser af karakter fra IKEA. Det runde spisebord er praktisk og gør det ofte muligt med ekstra siddepladser. Dette runde spisebord i brun egetræsfiner er et smukt bud herpå.

Mörbylånga, IKEA, 3.499,00 kr.

En gammel klassiker

© PH Furniture

Dette spisebord blev designet i 1937, og er definitionen på tidsløst design.

Spisebords typen samt ben og bordplade kan du selv kombinere som du har lyst, PH Furniture.

Spisebord med runde former

© Bruunmunch

De runde former og de robuste materialer brugt i spisebordets design står i en flot kontrast til hinanden.

Bordets overflade findes i 7 forskellige varianter, Bruunmunch.

BoConcept spisebord i hvid

© BoConcept

Milano spisebordet fra BoConcept er et smukt møbel, der vil med garanti pynte i enhver spisestue. Den robuste og iøjefaldende søjlefod tilfører et moderne og unikt look. Ydermere kan det indbyggede udtræk tilføje flere siddepladser.

Milano, BoConcept, 21.290,00 kr.

Relaterede Artikler